Saturday, 24 May 2008

~all day crop, 2 new layouts!~

Nyt sitä sitten ollaan taas kotona. Oli aivan iiiiiiiiiiiihana päivä!!! Meitä oli vain 6 askartelemassa joten reippaasti oli tilaa ja meillä oli tosi mukavaa. Sain tehtyä vain kaksi leiskaa, mutta olin kumpaankin niin tyytyväinen että eipä haitannut vaikka niitä ei enempää syntynyt. No, minä olen kyllä muutenkin niin hidas niiden kanssa. Ostoksia en tehnyt kovinkaan paljon. Tuntuu että nyt tulee ostettua vain sitä mitä tarvitsee ja se on hyvä juttu. Thickersejä olisi haluttanut ostaa koko kauppa tyhjäksi, mutta ei.. kaksi pakettia tuli niitä mukaan ja pakkaus american crafts rub on kirjaimia. Papereita tottakai muutama (siis sieltä ei voi lähteä ilman papereita!!!) ja mitäs muuta.. ei muista enää :).

At home again. I had the most wonderful day!! There were only 6 of us there, so everyone had plenty of space and just really nice time. I managed to make only two layouts, but I was so happy with both of them, that it didn't get more done. Well, i am so slow at scrapping anyway. I didn't buy many things this time. Feels like I now buy things that I actually need instead of just hoarding everything. I like that! I would have wanted to empty the whole shop of thickers, but no.. had to leave with just two packets and a packet of American crafts rub on alphabets. Of course, also a couple of sheets of pretty paper.. how could I not?

Otin uuden kuvan minun beach babe sivusta ja laitoin sen siihen postaukseen. Nyt siinä on värit oikeat. jee!

I took a new photo of my beach babe layout and replaced the old one here. Now the colours look right. Yay!

Tässä on minun päivän ensimmäinen leiska. Kun näin tämän kuvan minusta, tiesin heti että haluan tehdä surullisen leiskan ja kun inspiroidu blogissa oli haasteena listan kirjoittaminen, niin halusin yhdistää sen tähän. Minun lista vain ei ole numeroitu. Samalla tämä on VIHDOINKIN minun ensimmäinen Elsie haaste siitä kirjasta. JIPPII!!! Eli jos joltakin löytyy Elsien 52 challenges kirja, niin tämä on siis challenge #1. Eli tämä leiska kertoo siitä miltä minusta tuntuu kun on mieli maassa. Tykkään leiskan ulkonäöstä, nuo pink paisley paperit on ihania! Mutta oli kyllä mennä hermot noita sanoja liimatessa. hohhoijaa!

This was my first layout of the day. When I saw this photo of me, I knew that I wanted to make a layout about sadness. In a finnish scrapping challenge blog this week we needed to write a list on the lo. My list is not numbered, but a list anyway. Also, this is FINALLY my first challenge from Elsie's first book. If you have that book '52 challenges', this is challenge #1. This layout is about how I feel when I am really sad. I like the way the LO looks, those pink paisley papers are looovely! But I just about lost my mind glueing those words. yawn.


Ingredients:
paper by Pink Paisley, Tree and flowers have been cut from another pink paisley paper
thickers alphabets
american crafts FRANK rub on alphabets
Making Memories spotlight paint

------------------------

Tässä sitten päivän toinen leiska. Hihii! Pöllö oksineen on leikattu sassafras lass paperista. Siinä olikin ihan tarpeeksi leikkaamista vähäksi aikaa... Kuva on kyllä huono. Miksihän vain siitä beach babe sivusta sain hyvän kuvan. No, ei auta itkeä. Saahan tuosta ainakin selvää.

Here is today's other layout, of course. *smile* I cut the owl and branch from a sassafrass lass. That was more than enough cutting for today..*sigh*. i can't believe that the photo is so bad again. I got such good colours for the beach babe layout. Oh well, at least you can see what is there.


Ingredients:
background paper by scenic route, owl from sassafras lass paper
scrapwerks journaling stickers
black gel pen
thickers alphabets
making memories spotlight paint

11 comments:

 1. Kiitos vierailusta sivuillani! - Ensimmäinen sivusi oli tosiaan surumielinen, mutta onneksi toisessa onkin ihan vastakkaiset tunnelmat! Molempia tarvitaan... Sinulla on tosi hyvä esteettinen silmä ja kykyä löytää tasapaino värien ja tunnelman kanssa. Eipä ihme, että ihan hurjaa vauhtia ei noita sutaista! - Rohkeasti kyllä laitat itsesi peliin. Ihailen!

  ReplyDelete
 2. moiks:)
  molemmista tykkään hirmuisesti!
  tosin tykkään niin paljon sun tyylistä että ihan sama melkein mikä se on:)
  tuo puu on kiva ja kuvat on kivat ja alakuvan aihe on hauska ja ja ja:))

  ReplyDelete
 3. Wau, tosi hienoja sivuja olet tehnyt!!! :D

  ReplyDelete
 4. Oi, nämä ovat molemmat todella hienoja! Suosikkejani sinun tähän astisista scrapbook-sivuista. Varsinkin tuo night owl on aivan ihana.

  ReplyDelete
 5. So happy to seeing that cute face of yours on some more layouts! Great job - love how you've made the tree lose its flowers, and I love your hand writing in the journaling.

  Hope you're doing fine...quit being so hard on yourself, sweety!!

  *lots of big HUGS*

  ReplyDelete
 6. Hienoja leiskoja... on ollut näpertelemistä noiden sanojen liimailussa sulla!! :D Mahtava lopputulos!

  ReplyDelete
 7. Ihanat sivut, sulla on kyllä niin hieno silmä ja taitoa tehdä upeita sivuja :)

  ReplyDelete
 8. Aivan mahtavia sivuja molemmat, mutta erityisesti tykkään tuosta sinun haasteleiskasta, ihana! Sinulla on todella silmää tähän hommaan.

  ReplyDelete
 9. Loistavia sivuja - ihailen!;-)

  ReplyDelete
 10. Upeita sivuja jälleen kerran! :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.