Friday, 23 May 2008

~happy birthday cat~

Innostuin sitten tekemään kortin tänäänkin ja tällainen siitä tuli. Huomenna menen tosiaan askartelemaan koko päiväksi, joten sitten skräppäilen taas enemmän :). Ainiin, kysyitte minulta Scraptacularista. Se on siis tämä minun paikallinen askartelukauppa. Heillä on muutaman kerran kuukaudessa askartelupäivä eli sinne mennään koko päiväksi. Se on kyllä tosi mukavaa, vaikka rahaa kyllä saa törsättyä enemmän kuin tarpeeksi koska kaikkea on saatavilla. Se on tosi ihana kauppa. Laitanpa tähän kuvan minkä otin siellä jokin aika sitten. Juu.. paljon ostettavaa sieltä löytyy. iiik! Ainiin, heillä on myös tosi hyvä design team. Heidän leiskansa ovat ihan mielettömiä. Sitten kun meillä on auto, niin aion kyllä käydä tekemässä niitä, koska he opettavat niiden tekoa.

edit: unohdin sanoa, että tämän huoneen vieressä on toinen yhtä iso huone.. se on se meidän askartelualue jossa on pöytiä, iso kasa lävistimiä meidän käyttään, ompelukone jne jne.

I wanted to make another card today, so here it is. I love these Pink Cat Studio stamps. They are so cute!
So, tomorrow I am going to Scraptacular for an all day crop. I am really looking forward to it! I have some new photos to scrap or if I am not in the mood for doing those, I have several projects that I need to finish, too. Here is a picture I took at Scraptacular a while ago. I love that shop. So many goodies to pick from :)


8 comments:

 1. Upee kortti, ja tolle sun värittämiselle on tapahtunut jotain viime aikoina, se on nimittäin vielä upeampaa kuin ennen (mitä mitä mitä....blender kynää vai...)Tosi 'sävykästä' tai jotain, en osaa sanoa... Voiskohan tuonne askartelukaupan takahuoneeseen muuten muuttaa asumaan? Koitappa puhua omistajalle ;o), voisin sitten aina kutsua sut kylään ;o)))!!!

  ReplyDelete
 2. WOW. Tuonne kun pääsisi niin totaalinen sekoaminen olisi lähellä :D Mukavaa askartelupäivää!

  Ja taas hieno kortti!

  ReplyDelete
 3. Tuo kauppa on varmasti kuin taivas.. :) Tahtoo tännekki tuommosia..

  ReplyDelete
 4. Thanks for stopping by my blog and leaving such a sweet comment. Your work is fabulous!!! OMG...I totally love your stamps and your colouring in!! Can I come and play???? Seriously...we'll have to catch up one day...maybe at Scraptacular. I love that you are scrapping about yourself and putting yourself in the limelight. Good on you!!

  ReplyDelete
 5. Vau, mikä paikka askarrella:) Kyllä olisi happi vähissä ja taju kankaalla, jos pääsisin tuonne, hih!!Mahtava kortti ja niin ihanasti taas olet väritellyt. Saitko muuten viestiäni?

  ReplyDelete
 6. Toisaalta on kyllä ihan hyvä, ettei täällä ole tuommoisia kauppoja... meinaan sitten ei voisi ostaa mitään muuta ;)

  ReplyDelete
 7. ihana kortti! niin ihana väritys!
  onneksi ei ole tollasia kauppoja täällä!

  ReplyDelete
 8. This is really cute!! I love garden themed images. Probably my favorite part of the year is spring and summer when much of my time is spent grubbing in the dirt. You always do such a fantastic job on your coloring. I have to say that all your scrabook layout's are awsome, but I love coming and seeing your cards!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.