Wednesday, 21 May 2008

~LO: Beach babe~
Huh huh... vähän pelottaa laittaa tänne tämä leiska kun itse olen pääosassa ja kun en mikään kaunotar ole. Tuntuu että sitä on niin elämän aikana tottunut siihen että tuomitaan aina ulkonäön perusteella.. ensin nuorempana kun kirjoitti kirjeitä, niin ei meinannut oikein uskaltaa laittaa valokuvaa, kun sen jälkeen ei välttämättä enää kirjeitä tullut.. sitten tietenkin koulussa kiusausta.. jne. Vielä nyttenkin en usko että kukaan oikeasti haluaa olla minun ystävä. Mutta kyllä nyt haluan jättää tuollaiset jutut taakse ja opetella olemaan ylpeä itsestäni, oli se ulkonäkö ihan mitä tahansa. Melbournessa asumisessa on se hyvä puoli että täällä on niin paljon ihmisiä ja siihen mahtuu kyllä todella monennäköistä menijää. En ole kertaakaan tuntenut että minua kohdeltaisiin erilailla kokoni takia ja se on tosi upeaa!

*sigh* Feeling pretty nervous about putting this layout here as I am the main feature in it and I am not exactly a beauty. I feel that throughout my life I have gotten so used to people always judging me by my looks.. first when I was penpalling and after sending a photo, the letters stopped coming.. of course, I got teased at school as well etc etc. Even now I still don't believe that anyone would ever want to be my friend. But now I really want to leave all that behind me and learn to be proud of myself, no matter how I look. I love living in Melbourne for the reason that there are so many people here and so many different kinds of people. I have never felt that I am getting treated differently because of my size. It is wonderful. Melbourne is a very accepting city for everything different.

No, kuitenkin tässä tämän päivän leiska. Tuntuu että parempi vain jatkaa niiden tekemistä kun sillä tuulella nyt on. Varasin vielä itselleni paikan scraptaculariin lauantaiksi.. askartelupäivä siis. jes! Todella innolla olen kyllä menossa sinne.

So, anyway, this is my layout for today. I will just keep on scrapping as I am in the right mood. I booked a spot for myself at Scraptacular for Saturday.. ah, all day craftying there. Fantastic! I can't wait!

Ingredients:
paper - Scenic Route Rockland, Laurel Street
journal sticker by Fontwerks
thickers alphabets
bird stamps by Inkadinkado
arrow stamp by October Afternoon
Doodlebug Paper Frills - tangerine
Stickles orange peel glitter glue
black gel pen

27 comments:

 1. Laura, ole ylpeä itsestäsi. Olet kaunis juuri sellaisena kuin olet!

  LO on ihana ja kuvan ja lintujen kombinaatio loistava, mutta ennen kaikkea liikutuin tekstistäsi ja rohkeudestasi. Samalla se teki minut iloiseksi. Ihanan positiivinen LO. Tiedän jo nyt että tulen palaamaan tähän tekemäsi postaukseen uudestaan ja uudestaan. Teit vaikutuksen (ja olet kyllä tehnyt sitä ennenkin)! :)

  Beach babe. KYLLÄ! Hienoa Laura!

  ReplyDelete
 2. Kiva kun olet saanut taas "skräppäyshanat" auki, koska sun tekemiä leiskoja on niin kiva katsella :) Niissä kaikissa niinkuin tässäkin on kaikki vaan niin kohdallaan!

  ReplyDelete
 3. Ihana, että laitoit tämän sivun.. Tämä on ihana.. Lintuset ja kaikki.. Täällä myös yksi "ulkonäkökammoinen", mutta mitäs me muista välittämään.. Pääasia, että ollaan onnellisia :)

  ReplyDelete
 4. Girl, be proud of who you are!! You are beautiful and so is that lo!!!

  ReplyDelete
 5. be loud and proud girlfriend! beauty is not a size 2!!!

  ReplyDelete
 6. Your layout is great! Who you are is important, whats on the inside, thats all!

  ReplyDelete
 7. Kaunis ja kivasti kesäinen kuva, väreiltäänkin, ja kun sinä olet kesäinen ja söpö!

  Värit tietty natsaavat taas
  hyvin...

  Kiitos kuvistasi! Saan täällä nautiskella kun käyn katsomassa.

  Rohkeutta ihan koko elämääsi! Me pyöreät ollaan ihan yhtä kauniita kuin muunkinmuotoiset. Joskus/usein kauniimpiakin!

  ReplyDelete
 8. This LO rocks and so does your heart. Good for you! FREEDOM RULES!

  ReplyDelete
 9. hieno! ..mutta tekisit korttejakin;)) ihan vain mun mieliksi.. kun mä en itse saa tehtyä yhtään mitään! ollaan onnellisia, ja näytetään siltä miltä näytetään:)

  ReplyDelete
 10. Olin jotenkin muodostanut sinusta aivan erilaisen kuvan... Täytyy sanoa että olen kyllä nyt muuttanut tuota kuvaa positiivisesti. Teet aivan mahtavia juttuja. Viimeaikojen leiskat ovat ihan mielettömiä, itse en niitä osaa ollenkaan.
  Elämässä tarvitaan rohkeutta :)

  ReplyDelete
 11. Amppa sen sanoi, että tekisit välillä kortteja... niitä käyn aina "kuolaamassa" blogissasi, koska tykkään niistä kovasti.

  Olet rohkea, kun laitoit kuvasi esille :)

  ReplyDelete
 12. Klisee, mutta vain sisäinen kauneus merkitsee - ulkopuoli on vain kuori. Ole ylpeä itsestäsi! Sinä olet upea! Ja niin on tämä leiskasikin.

  ReplyDelete
 13. This layout is wonderful!!!
  Be proud of yourself and good job on putting yourself out there again. :)

  ReplyDelete
 14. Rohkea veto laittaa oma kuva, olen ylpeä sinusta! :D Jos voisin niin tulisin ja halaisin! Muutenkin on tosi kova ikävä teitä. Onneksi iskä tulee sinne, niin saadaan kuulla enmmälti kuulumisia! ;) Ja ihana oli tuo sinun tekemä sivu!

  ReplyDelete
 15. More power to you, girlie!! What a pretty LO!! GReat colors and that is a great pic!

  ReplyDelete
 16. Laura, your layout is so fresh and cute. You sound like you are in a good place emotionally.....don't let anyone take that away from you. Sounds like those pen pals were crappy people anyway!

  ReplyDelete
 17. You have some really lovely comments here Laura from some obviously very nice people.

  I don't think any of them though are as proud of you as I am. To put yourself out there like that takes a lot of courage and nerve. I've always said you're a strong and special woman, but this layout (and putting it online) just show that even more.

  The world is just too big to worry about small minds. You go girl! Conquer the world in your own way and be proud of who you are!

  Beach babe indeed! :)

  ReplyDelete
 18. Wonderful layout, Laura. Good on you.

  ReplyDelete
 19. Be proud of who you are! Real beauty doesn't show in your size... I don't have a small size either! Cool that you had the bravery to share the layout!

  ReplyDelete
 20. Awesome layout, Laura!
  You go girl!!

  Love and friendship goes way beyond size and looks.
  I'll always be your friend, if you want me to.

  //Nina

  ReplyDelete
 21. Kaunis sivu tosiaan, kaikki natsaa (niinkuin aina!) hienosti yhteen :O).

  Mä olen muuten koko ajan tuntenut jotain tiettyä 'hengenheimolaisuutta' sun kanssa niin kauan kuin ollaan 'tunnettu'. Nyt vielä enemmän :O)!

  ReplyDelete
 22. sää oot mun idoli! älä oo niin kriittinen itseäs kohtaan. :) täällä ainakin on paljon ihmisiä jotka arvostaa sua just tollasena! ja voi kun sais ees puolet sun luovuudesta... :D

  ReplyDelete
 23. hei peipe, mahtavaa mahtava leiska ja ihana kuva!
  terveisin yksi joka näyttäisi aivan samalta jos uskaltaisi vain kuvan laittaa ...tai siis jos uslaktais edes rannalle..
  soot mun idoli:)

  ReplyDelete
 24. The page is lovely, girl...=) I love how you described your city, too! Vancouver feels the same way. =) Yay! Kudos to you!! And have fun scrapping!

  ReplyDelete
 25. Hi Laura,
  Well done you!!! Your layout rocks.
  Remember size is just a number...You are a person!! If people can't take you for who you are then they are the ones losing out. (some people are narrow minded...shame on them!)

  Keep smiling and having fun
  Hugs Rach.xx

  ReplyDelete
 26. Hyvä Laura!
  Liisa ja Paula ihastelevat sinun kuviasi ja mukavia palautteita. Aina me on tietty, että sinussa on ytyä, mutta nyt nähtiin, että olet voittanut itsesi ja uskallat olla mitä olet. Laura sinä olet arvokas juuri itsenäsi! Ja olet löytänyt rinnallesi arvoisesi rohkean miehen! Koivut viheriöi ja kesäkukkaset aloittavat kukintaa! Rakkaita terveisiä meiltä kaikilta sinne Australiaan! Liisa ja Paula Raahesta

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.