Tuesday, 20 May 2008

~LO: Late night snack~


Noniin, TAAS leiska! huh huh! Niitä on nyt alkanut syntymään jatkuvasti.. mutta kortteja en ole saanut tehtyä ollenkaan! iik! :) Sain tänään postissa uusia valokuvia ja piti kyllä heti tehdä yhdestä leiska. Lopputulokseen en ole ihan tyytyväinen koska jokin vain meni vähän pieleen. Mutta en aio murehtiä sitä kuitenkaan sillä ihan hyvä siitä tuli.

yes, another layout!!!!! wow! I seem to making one everyday now.. but no cards whatsoever. eek! I received a bunch of new photos in the mail today and of course, just had to make a layout using one of them. I am not 100% happy with the end result, as something just isn't quite right. But I am not going to worry about that because it is nice enough.

Ingredients:
paper by Jenny Bowlin (I love it!!!)
date and place sticker are also by Jenny Bowlin
thickers alphabet stickers
Green mambi gems
Bird stamp is by Pink Cat Studios (I was super impressed with my colouring! :))

9 comments:

 1. Hi Laura, just came over to visit from SIS, love your work :)

  ReplyDelete
 2. Tämäkin on upea.. :) Oot kyllä huisin taitava.. Ja kuvakin on niin herkullinen.. Tykkään teksteistäkin ja papereista ja hmm, kaikesta.. :D

  ReplyDelete
 3. Ihana, ihana!!! :D Rupesi tekemään jotain hyvää mieli ku tuo oli kyllä niin hienosti esillä tuo annos tuossa leiskassa. ;)

  ReplyDelete
 4. Taas niin upea leiska!!! Kiitos myöskin postista, juuri sellaisia kuin halusinkin niiden olevan. Olen niin tyytyväinen tilaukseeni. Esittelen niitä myöhemmin tänään blogissani :)

  ReplyDelete
 5. Tämä näyttää syötävän hyvältä ;o)!Ja tuo lintuleima on TODELLA UPEASTI väritetty! Niin ja kiitos IHANASTA postista ;o)!

  ReplyDelete
 6. aivan ihana!
  yksinkertainen ja omaperäinen!

  ReplyDelete
 7. Another lovely layout :) I really like this one. I love the photo, the layout and especially the colouring on the bird :)

  Simple, clean lines and very stylish to look at. Nice one Laura!

  ReplyDelete
 8. Yuour scrapbooks is so nice.
  You have a good calligraphy too.

  Hugs.
  Giulia

  ReplyDelete
 9. Oih, tämä on kyllä todella kaunis! Tykkään hirvittävästi tyylistäsi ja piipahdan kurkkimaan tänne varmasti toistekin :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.