Monday, 26 May 2008

~LO: sokeri love~

Vau.. näitä leiskoja kyllä syntyy nyt koko ajan. Ihana kun on vihdoinkin vähän isompi kasa kuvia mistä valita. Halusin kokeilla minulle jotakin ihan erilaista eli yhdistellä useampaa paperia. Minusta se on kamalan pelottavaa. Mutta tässä vinkkinä muille jotka haluavat kokeilla samaa: valitse muutama paperi samasta paperisarjasta, niin värit käyvät yhteen eli huomattavasti vähemmän stressiä :). Nämä kaikki paperit olivat samasta My Mind's Eye paperipakkauksesta. Sarjan nimi taitaa olla Just Dreamy. Myös nuo die cut kukat ja tag ovat samasta pakkauksesta. Oli sitten kiva koota sivua kun ei ainakaan tarvinnut väreistä huolehtia.

wow.. I can't believe how many layouts I have made lately. It is also wonderful to have a pile of photos ready to choose from. I am still not used to taking many photos.
I wanted to try something new for me, ie. combine several papers. I thought it was so scary. But I ended up picking several papers from the same series, so that I didn't have to stress about the colours. That helped a lot!

Tämä on muuten minun Elsie challenge #2. Siinä piti vaihtaa suosikkikuva mustavalkoiseksi ja sitten tehdä sivu. Onneksi satuin just teettämään tämän kuvan mustavalkoisena joten oli ihana tehdä siitä sivu :). Voi että tuo minun sokeri on suloinen, eikö olekin?

Oh yes, this is actually my layout for Elsie challenge #2. It was about changing a favourite photo into black and white and then creating the layout. I had just gotten this photo printed, so I was super happy to get to scrap it. Isn't my Sokeri the cutest?

Nyt onkin kello jo neljä aamulla. Minun vuorokausirytmi on vain vaihtunyt sellaiseksi että tykkään olla yöllä hereillä. On kivan rauhallista ja saan jotenkin paremmin tehtyä askartelujuttuja. Ajattelin laittaa tämän vielä blogiin ja sitten sänkyyn. On tosi iloinen olo. Minusta on ihanaa olla iloinen!

Well, it is 4am. My day rhythm has been like this for a while. I just love sitting up at night. It is so peaceful and quiet and I love this as my crafty time. I thought I would put this layout into my blog and then go to bed. i am feeling happy. :) I like being happy.

Ingredients:
all papers, die cut flowers, die cut tags by My mind's Eye
black rub on flowers by Stampin Up
Doodlebug limeade gems
tape writer
black pen

10 comments:

 1. sokeri on kyllä tosi ihana:) ja sinä se vain jaksat kukkuilla hereillään.. ei minulta onnistuisi. varmastikin jo tunnin sisällä olen sikeässä unessa;) hih..

  ReplyDelete
 2. Tämä sivu on aivan ihana! Olen ylpeä sinusta kun olet tehnyt sivua uudella tavalla. Se näyttää tosi kivalta!

  Sokru tyykkää ;)

  ReplyDelete
 3. Wow!!! Laura you have been sooooooo busy! I love your gorgeous cat - hes just gorgoues!!

  The colours your chose for your layout are beautiful and happy!

  NICE ONE!!

  Karen

  ReplyDelete
 4. ihanan värinen sivu!
  voi kun sinä jaksat valvoa meillä siihen aikaa mies herää jo töihin ja minäsiitä pari tuntia eteenpäin niin herään kans ylös! kun työt alkavat!

  ReplyDelete
 5. Upea leiska, tässä on aivan mahtavat värit ja tosi kivoja yksitysikohtia. Hieno.

  ReplyDelete
 6. Bright, colorful, and beyootiful layout. Another cute cat...how many do you have?

  ReplyDelete
 7. Aivan ihana sivu ja kissa tietysti, värit ovat aivan mahtavat:)
  Itse en kykenisi tekemään tuohon kellon aikaan mitään, ZZZZZZ....

  ReplyDelete
 8. Wow! You're a night owl! =) I'm kind of an early bird, myself...sometimes...cute kitty!!

  ReplyDelete
 9. Upea sivu!! Todella hyvin sopii nuo hempeät värit kuvan kanssa yhteen.

  Sokeri on suloinen ilmestys :) Emma ja Junnu laittavat Sokerille terkkuja!!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.