Tuesday, 17 June 2008

~card competition entry, monochromatic~


Kivalla Kortmakaren kaupalla on meneillään korttikilpailu johon minäkin päätin osallistua. Minä en erityisemmin tykkää sellaisista haasteissa joissa on joku suunnitelma minkä mukaan kortti pitää tehdä. Olen kyllä niitä tehnyt, mutta aina on yhtä vaikea löytää inspiraatio niihin. Tykkään sellaisista haasteista joissa on esim. joku väri, tai aihe tms. Tässä kilpailussa piti käyttää kortmakarenista ostettua leimasinta ja tehdä kortista monokromaattinen eli siinä piti käyttää vain yhden värin eri sävyjä. Minä valikoin vihreän ja tällainen siitä tuli. Olin hirmuisen tyytyväinen. Voi että tuo kuva on kyllä söpö :). hihii! Värityskin onnistui tällä kertaa. Jeee!!!

The wonderful kortmakaren shop has a card competition at the moment which I decided to take part in. I don't really like doing sketch challenges.. I have certainly done those, but everytime I really struggle to find inspiration. I love challenges where you need to use a certain colour or are given a theme. In this competition you need to use a stamp from Kortmakaren and make the card monochromatic. I decided on making my card green. I am so happy with my card. That image is just suuuuuper cute! :) Nina is the best at designing stamps *smile*. I even managed to colour it ok. Yay! :)

15 comments:

 1. Todella hauska kortti! Ja ihanan vihreä :o)

  ReplyDelete
 2. Tuo kortti saa hyvälle tuulelle :)

  ReplyDelete
 3. Onpas hauska "tilkkutyö". Onnistunut.

  ReplyDelete
 4. tosi ihana ja niin mahtavan värinen!

  ja kiitos nauhoista!!!

  ReplyDelete
 5. IHANA KORTTI JA AIVAN IHANAT VÄRIT:)
  KIITOS LAURA OIKEIN OIKEIN PALJON LEIMOISTA JA HUUTO HELMISTÄ, JOTKA ODOTTIVAT TÄNÄÄN KU TULIN TÖISTÄ, AIVAN IHANA YLLÄTYS:)

  ReplyDelete
 6. amppakin kiittää tämänpäiväisestä postista:) ihania!

  ReplyDelete
 7. Ihana kortti :o)! Sun kortteja olikin jo ikävä, näyt hurahtaneen skräppäämiseen, ei sillä, hienoja leiskoja olet tehnytkin :o)

  ReplyDelete
 8. Voi miten ihana kortti! :D Tuo sammakko on ihan ylisöpö kitaroineen!

  ReplyDelete
 9. Ihana kortti Laura! :) Minä tyykkään aina sinun tyylistä. Toivon että saat voiton :) Mutta, olet aina paras minun mielestani! ;)

  ReplyDelete
 10. Ihana kortti, aivan täydellinen! Enkä ole mitenkään vihreän värin fani..... :D

  ReplyDelete
 11. Yay! GORGEOUS card!! Love how you've made the background.

  And thanx for your sweet words about me ♥

  //Nina

  ReplyDelete
 12. Aivan ihana kortti! Todella söpöt värit (vihreä on lemppari) ja tuo leimasin on ihan mieletön! Ei mikään ihme, että voitit... Millä olet tuon tikkikuvion tehnyt? Näyttää upealle.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.