Tuesday, 24 June 2008

~Jimi and Nasu~

Juuh, vihdoinkin leiska uusimpaan Inspiroidu haasteeseen. Tämänkertainen haaste kyllä olikin helppo minulle,koska tykkään tehdä näitä nurkkaleiskoja muutenkin. Valitettavasti tästä ei kyllä tullut oikein onnistunut. Harmittaa kun ei ole täysin tyytyväinen olo. Mutta no, ei jokainen leiska voi onnistua.
Minä olen kyllä ihan rakastunut tuohon paperiin. iiiiiiik! Sain sen vasta pari päivää sitten ja pakkohan se oli ottaa käyttöön. ja täytyy sanoa että se uusi säilytyshärveli on ollut tosi hyvä. tulee käytettyä tarroja ja siirtokuvia paljon enemmän kun ne kaikki on koko ajan näkyvillä.

Finally a layout to the newest challenge at Inspiroidu, which is a Finnish scrapbook challenge blog. This challenge was really easy for me as I love making these 'all in the corner' layouts. Unfortunately I am not super happy with this one, but well, sometimes you just don't find the right thing that you are looking for.
I just loooove that paper! Isn't it gorgeous? Just perfect for a page like this. Oh yes, the title says 'To be a cat or not to be?' :)

3 comments:

 1. Kiva - aurinkoinen tausta! Täytyykin laittaa tämä blogisi muistiin. Sinulla on niin hauskoja juttuja!

  ReplyDelete
 2. voi mikä paperi!!
  ja muutenkin jälleen kerran kovinperinhieno:)

  ReplyDelete
 3. Jälleen kerran, ihana sivu. Tuo paperi on aivan superkiva! Ja kuvat myös!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.