Monday, 9 June 2008

~LO: Baker boy~

Jopas on ollut taas vaikea saada askarreltua mitään.. yksi Inspiroidu blogin haastekin jäi väliin, mutta no, senhän voi tehdä myöhemmin. Tässä minun leiska uusimpaan haasteeseen. Idea tuli heti mieleen kun luin haasteen. tänään sain taas vaihteeksi siivottua askartelupöydän joten sitten aloin heti tekemään tätä ja nyt se on sitten valmis.. kello on 3 aamulla. hih! Minusta on kyllä kertakaikkiaan vain tullut nyt ihan yöihminen. Kaikki leiskassa käytetyt materiaalit ovat Love Elsie RILEY sarjaa (kehys on leikattu saman sarjan paperista.. piirtelin kehyksen ensin ihan vapaalla kädellä paperin taustapuolelle). Nyt kun sain kaikki tarrat jne laitettua tuohon edellisen postauksen laitteeseen, niin täytyy sanoa että se kyllä auttoi suuresti tämänkin tekemisessä!

Goodness me how hard it is to get anything crafty done. I have hardly posted anything this week. I even missed one challenge for Inspiroidu, which is a Finnish scrapbooking challenge blog, but well, i can do it some other time.
This layout, however, is for their newest challenge. The challenge was to use several photos tightly together and make a frame for them. I got this idea immediately when I read the challenge. So, tonight I finally cleaned my craft table again and then it was actually really nice to start working on this layout! Now it is 3am and it is ready :). I am such a night owl nowadays. All the materials used are from Love Elsie RILEY series. I love the colours.

13 comments:

 1. Ihanasti sommiteltu, tosi taidokas sivu!

  ReplyDelete
 2. Kiitos ihanasta kommentista! Mielellään sinunkin kanssa skräppäilisin, tosin on tuo Australia ehkä hieman kaukana ;) Ehkäpä joskus sille suunnalle eksyn :)

  ReplyDelete
 3. Ihana sivu.. :) Tuo vasemman alareunan kuva tai kuvat on loistavia.. :D Oot niin taitava!!

  ReplyDelete
 4. This is incredible....you're scrapbooks are phenomenal and a inspiring.

  ReplyDelete
 5. Kiinnostava ja taitava sommittelu! Komea mies! Halit.

  ReplyDelete
 6. Hillittömän hieno :)

  ReplyDelete
 7. Kiitos kommentoinnista uudessa blogissani. Sinun leiskasi ovat kaikki tosi upeita ja inspiroivia!

  ReplyDelete
 8. :D Great layout!!!!! I love Riley too!!! ;)

  ReplyDelete
 9. Wow, Laura - I SO love this layout!! Awesome! Is that your boyfriend on the pictures? :)

  ♥ lots of hugs ♥
  //Nina

  ReplyDelete
 10. Ihanan iloinen sivu. Tosi kivat värit.

  ReplyDelete
 11. Wow!!!! I love your scrapping style!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.