Wednesday, 11 June 2008

~LO: Beauty of the rain~

Voi että minun blogissa on nyt hiljaista. Jotenkin ei vain ole tullut tehtyä niin paljon. Mutta eilen olin muutaman tunnin askartelemassa Scraptacularissa taas. Sain jopa tehtyä kaksi leiskaa. Ja huomenna on sen kaupan synttärit ja menen sinne koko päiväksi!!! jeee!!! :) Siellä on kuulemma kilpailuja..herkkuja syötäväksi jne. Toivottavasti sinne tulee monta ihmistä. Olisi kyllä tosi kiva!

Noniin, mutta tämän leiskan tosiaan tein eilen. Jotenkin se minusta on vain aika tylsä, kun vertaa yleensä minun leiskoihin. Tuo tausta näyttää kuvassa vähän violettiin vivahtavalta, mutta kyllä se on aikalailla sellainen ruskea.. vaalea sellainen :). Paperit ovat Scenic Route (saman paperin kaksi puolta), Hamblyn nuo journaling ympyrät, Hambly siirtokuvat ja American Crafts aakkoset.

It is so quiet in my blog now. Just haven't crafty as much as usually. Yesterday I spent a couple of hours in Scraptacular again. I managed to get ready 2 layouts. Tomorrow is Scraptacular's birthday and I am going there for the whole day. Woohoo!!! :) There will be competitions, party food etc. I hope that many people will decide to come there. It would be soo nice!

Anyway, this is the layout which I made yesterday. I thought it looks a bit boring compared to some of my other layouts. Bazzill cardstock looks almost light purple but it is actually very light brown. Patterned paper is Scenic Route (both sides of the same sheet), Hambly rub ons and journaling thingies and American Crafts alphabets.

4 comments:

 1. This is such an awesome layout- love this!

  Thanks for your sweet comments on my blog!Have a gorgeous week!

  ReplyDelete
 2. Ihana ihana sivu, todella kaunista:)

  ReplyDelete
 3. Anteeksi pieni sekoilu, siis tuo aikaisempi kommentti oli minulta:)

  ReplyDelete
 4. Kiitos paljon kommentista ja kehuista! :-) 6x6 kokoa tuo todellakin on. Olenkin jo jonkun aikaa ihaillut sinunkin tuotoksiasi :-D En vain ole linkkilistaa eestynyt vähään aikaan päivittämään. Tapaan linkittää sinne minua henk. koht. inspiroivia blogeja. :-)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.