Sunday, 15 June 2008

~LO: jokainen taaplaa tyylillään~


Jiihaa! Oletteko nyt ihan järkyttyneitä kun minulla onkin sivu suomeksi? hihii! :) Minua on kovasti haluttanut tehdä sivu suomeksi ja päätin että nyt on sen aika. Monesti tulee joku otsikko mieleen suomeksi eikä sitten keksi ihan samaa englanniksi tai se englanninkielinen versio ei vain ole yhtä hyvä. Tämä on nyt minun leiska Inspiroidu blogin uusimpaan haasteeseen. Miten se olikin niin vaikea. Piti pitkään miettiä että mitä ihmettä oikein teen. No, en sitten käyttänyt mitään erilaisia juttuja raitojen tekemiseen vaan käytin Hambly siirtokuvia siihen. Ainiin, tuo kuva.. hitsi että tuo olento on ihana ja se on tehty hiekasta!!!

*LOL* Don't you just love that picture. That cutie creature is made of sand!! Can you believe it? I wanted to finally make a scrapbook page in Finnish. Sometimes I think of a great title in Finnish, but have had a bit of problem with deciding whether it is ok to make pages in Finnish, or should I only stick to English. I think that from now on I will do both. The english equivalent for the title could be something like 'we all walk to our own tune'.
This is my layout for the latest challenge in a Finnish scrapbook challenge blog. The idea was to use different materials etc to make stripes for the page. I found it so difficult for some reason. I ended up creating my stripes with Hambly rub ons and nothing else.. well, ok, a bit of writing, too :).

Ingredients:
paper: Stampin Up
Alphabets: American crafts and Love, Elsie 'BETTY'
Other: Hambly rub ons, Love,Elsie BETTY chipboard buttons, Scrapper's Floss

11 comments:

 1. Hi Laura! I quite like this one :) I like the way you managed the colours and the way the buttons are tied on in particular. Really nice that you captured the green paper colour so well - that helps a lot in this image of it! :) Nice work!!

  ReplyDelete
 2. What a lovely page! Thank you so much for your kind words in my blog - you make me so happy! :D

  ReplyDelete
 3. Tää on aivan super ihana.. :)

  ReplyDelete
 4. Vaikeuksien kautta voittoon... tämä on tosi ihana! Värit on tosi kivat ja erityisesti tykkään (vihreän paperin lisäksi) tuosta "tyylillään" sanasta kun olet käyttänyt siinä eri värisiä kirjaimia ja varsinkin noista ä:n pisteistä!

  ReplyDelete
 5. todella hieno!
  ja et ole ainut kenelle tämä haaste tuottaa päänvaivaa:)
  omaa haastetta ei ole vielä ilmaantunut edes ajatusasteelle, vaikein mun mielstä tähänastisita.. josko se yön aikana se ajatus tulisi..

  mutta ihanat raidat ja värit ja kuva!

  ReplyDelete
 6. Tätä katsoessa ei kyllä arvaisi "synnytystuskia", koska lopputulos on niin hieno :) Tykkään tosi kovasti!

  ReplyDelete
 7. This looks awsome, and I have to say the picture is amazing. I can't believe its sand. I saw a scrap page of your awhile back where you talk about two peas in a pod, and the photo showed i think another sand sculpture. It would be amazing to see those. Here in Canada during the winter, there is a big Ice Sculpture competition. The entries are all breathtaking, but it is always so darn cold!

  ReplyDelete
 8. Tosi hauska leiska, ja ukkeli :D
  Kiva nähdä välillä suomenkielisiä töitä sinulta!

  ReplyDelete
 9. Ihana leiska! Tuo vihreä on todella nätin sävyinen.

  ReplyDelete
 10. Tosi kiva valokuva ja tykkään sun raidoista (mustista "koukeroista")!:-)

  ReplyDelete
 11. Kauniin vihreä! Ja mielenkiintoinen kuva: missä tuollaisia hiekkaukkeleita on? :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.