Sunday, 15 June 2008

~LO: winter warmers challenge~


Osallistuin ensimmäistä kertaa Scrap the girl haasteblogiin. Tämänkertainen haaste oli 'Winter Warmers'. Mietin että mitähän siitä voisi tehdä ja sitten löysin tämän valokuvan. Tuo minun ukko kun on aina kuin lämpöpatteri. :) Lisää pilviä piti saada kun niitä edellisiäkin oli niin kiva piirrellä ja leikellä. Kiva kun olen saanut askarreltua nyt viikonloppuna vaikka se on ollutkin aika hidasta. Olen jäänyt tosi pahasti jälkeen eri haasteblogien kanssa joten aion yrittää pikkuhiljaa saada niitä tehtyä, joten eiköhän tänne tule postitettua vielä lisää :). Tein jo yhden kortinkin kilpailua varten, mutta en tiedä saako sitä laittaa blogiin vielä.

This is the first time I took part in the Scrap the Girls challenge blog. The theme this time was Winter Warmers. I kept wondering on what to do, but then found this photo. My partner is like my personal electric blanket *smile*. I just had to put some clouds here, too.. they are so pretty.
I have really enjoyed being a bit crafty this weekend even though it has been sooo slow! I have fallen so behind with different challenge blogs and will try to keep catching up now, so there should be more posts to my blog. I already made a card for a competition, but I am not sure if I am allowed to put that in my blog yet.

6 comments:

 1. Onpas suloinen sivu.. Semmosia ne nuo miehet on.. :)

  ReplyDelete
 2. Aivan ihana... kuva, aihe ja koko sivu!

  ReplyDelete
 3. Tämä sivu on jotenkin taianomainen :) Fanitan kyllä sun skräppisivuja ihan hulluna!

  ReplyDelete
 4. kiitos aivan ihanasta kommentistasi! lämmittää mieltä kovasti.. ja kato ei paniikkia mailien kanssa, kesällä ei oo kiire. :) taas oot tehny ihanan sivun. kaikki taas kohallaan. ihastuin noihin sun pilviin, joissa on pilvien kuvia. hih! kiva idea! ja toikin sivu sopii mielestäni tohon inspiroidu-raita-haasteeseen.

  ReplyDelete
 5. Herttainen :)

  Meillä asustelee samantapainen lämpöpatteri ja alkaa vaikuttaa että poika on tullut isäänsä joten välistä saan nauttia kahdestakin "lämpöpatterista" kun pikkuisemmekin välissä ryömii vielä viereen *LOL*

  ReplyDelete
 6. Taas niin hieno leiska!
  Ja kiitos kovasti nauhoista, tänään löysivät perille! ♥

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.