Friday, 6 June 2008

~Trying to get more organized..~

...joten tällainen vekotin tarttui mukaan Scraptacularista, kun sinne piti tietenkin taas ajella. hihii! :) Ihana kun voi mennä sinne nyt ihan milloin haluaa. Varasin jo ensi viikolle askartelua kahdelle päivälle. jee! No, mutta, siis, tämä on Clip it up. Olen halunnut sitä jo pitkään ja nyt sen sitten vihdoinkin ostin. Hetihän siihen oli laitettava roikkumaan hamblyt, elsiet, rub onit, thickersit, tarrat jne. Aivan ihana kun nyt VIHDOINKIN helposti näkee että minkälaisia juttuja itsellä on, niin niitä tulee sitten käytettyäkin! Tähän laitteeseen voi ostaa toisenkin matalamman kerroksen johon voi laittaa vaikka jalokivipakkauksia, eyeletteja jne. Tosi tyytyväinen olen ostokseeni!

..so I left Scraptacular today carrying this to the car *grin*. Oh, I am so happy that I can drive there now whenever I want to. Of course, it is not so good for my wallet, but well.. :). Can't have everything. So, I finally have my very own Clip it up. I have been wanting it for ages and now I just couldn't resist it anymore. I immediately filled with all the lovely Hamblys, Elsies etc. So wonderful to easily see what I have. I think I will actually use it all now, too :). Woohoo!

5 comments:

 1. Oi että... olen juuri samaa vekotinta ihaillut monesti amerikkalaisissa kaupoissa mutta postikulut kirpaisseet hieman liikaa... mulla ois tosiaan käyttöä tuolle kun noita rub-oneja tykkään käyttää ja tuo laatikko ei ole kyllä paras säilytyspaikka niille! Pohjimmaisia ei tuu ikinä käytettyä :(

  Täytyy toivoa että Heinikkaankin noita tulis jossain vaiheessa :)

  ReplyDelete
 2. toi olis kyl just hyvä....aika kätevän näkönen "hyrrä"

  ReplyDelete
 3. That storage looks really smart!! Wish I had more room for my scrapping supplies - now I've just occupated a corner of our bedroom, ha ha!

  Hey girlie - my scrapping isn't flowing right now either...guess the wonderful summer weather makes the brain focus on other things. ;)
  Fortunately I've made some DT-cards that haven't been shown yet.

  Don't be sad. You know the inspiration comes and goes. You'll be back on the horse in notime.

  *HUGS*
  //your friend Nina

  ReplyDelete
 4. Toi onki tosi kätevä, löytyis nopeammin haluamansa.

  ReplyDelete
 5. Tämä laite on ollut minunkin ostoslistalla jo liian kauan... Ei ole vielä sopivaa hintaa ja ostospaikkaa tullut eteen, mutta kyllä mä vielä jonain päivänä tämän ostan :)

  Heiniä olen pyytänyt pitämään silmät auki, että jos löytäisi niin ottaisi kauppaan... mutta vielä ei ole tärpännyt.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.