Thursday, 26 June 2008

visa electron.. apua

Olen miettinyt luottokortista luopumista.. ei jaksa maksaa isoja vuosimaksuja. Ajattelin että vaihtaisin sen tuohon visa electroniin, mutta haluaisin vähän mielipiteitä teiltä joilla se on. Onnistuuko sillä helposti nettikaupoista tilaaminen? Entä Paypalin käyttö?

6 comments:

 1. onko ne luottokortin maksut sit niin kauheita? mullon ainaki visa sen lisäks et on electron ja stockmann-masteri.. en oo käyttäny electronia aiemmin ku rahan nostamiseen mut nykyään siinä on myös plussaominaisuus. visalla hoidan sit kaikki nettijutskut ja välillä muutakin maksamista. en mä kyl uskalla pelkkään electroniin luottaa. mut kaippa silläkin pärjäis.

  ReplyDelete
 2. Aika heikosti mun mielestä on ameriikoista onnistunu electronilla tilaaminen tai sitten en oo vaan huomannu et se ois mahollista.. Mut ainaki mie hankin visan just sen takia et piti päästä tilaileen muultaki ku euroopasta.. Paypaliin en oo ikinä testannu..

  ReplyDelete
 3. Mulla ei ainakaan ole kova se vuosimaksu Mastercard-kortissa ja kun pankkikortti on samassa niin säästää kumminkin pankkikortin vuosimaksun sitten... taitaa olla 28 euroa per vuosi eikä muita maksuja kun maksan laskun aina heti eräpäivänä kokonaisuudessaan!

  Käsittääkseni Paypal-tilin voisi jotenkin kytkeä suoraan pankkitiliinkin??? Joskus olen kuullut sellaista puhuttavan että ei tarvisi luottokorttia olla Paypal:n käyttämiseen... Otappa selvää! Muistaakseni tuli jotain ohjeoppaita suomeksikin vastaan googlettamalla ja ainakin Paypal:n sivuilta vastaus löytynee!

  Siskollani on Visa Electron ja se ei ainakaan tähän mennessä ole ulkomailla oikein kelvannut! Tosin hän tuputtelee sitä enemmänkin vaate- kuin askartelukauppoihin! Minun Paypal-tilillehän nekin on sitten usein päätyneet ;)

  ReplyDelete
 4. Mä käytän ainakin Electronia just Paypalissa ja toimii kun unelma.

  ReplyDelete
 5. Minulla on Visa Electron eikä se toimi kaikissa paikoissa, vaikka kyseisissä paikoissa se on listattu maksuvaihtoehtona. Jostain syystä se ei kuitenkaan toimi. U.S.A:sta en ole edes yrittänyt tilata.

  ReplyDelete
 6. Mulla on tuo Electron ja leimasimia olen tilannut (kun vihdoin uskaltauduin) Englannista, Kanadasta ja Ameriikasta. Vallan mainiosti on ainakin niissä paikoissa toiminut PayPal.
  Voihan se olla, että joka paikkaan se ei käy, mutta sitten pitää vaan olla tilaamatta (toteaa tää lähinnä itselleen...).
  Ei välttämättä mikään huono vaihtoehto...
  Vielä kun sais sieltä jenkeistä loput tilauksesta kotiin :/

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.