Tuesday, 3 June 2008

~we have a car!!!~

Iiiiiiiiiiiik!!!! Meillä on auto, meillä on auto, meillä on auto! käääk! Vihdoinkin! Ukko tuli tänään kotiin auton kanssa ja hetihän me käytiin ajelulla. hihii! jippii!!! Nyt on onnellinen olo. Toisaalta kyllä vähän hirvittää opetella ajamaan täällä kun liikennettä on sikamaisen paljon enemmän entä Iissä :)... ja kaistojakin on aina useampi... ja kun vielä ajetaan väärällä puolen tietäkin.. iiik! Mutta pikkuhiljaa aion opetella. Hih! Taitaa olla niin, että ihan ensiksi opetellaan ajamaaan Scraptaculariin.. eikös se olekin se tärkein paikka :) Ainiin, meidän auto on Hyundai Getz. Ihana musta pikku auto.

Eeeeeeeek! we have a car, we have a car, we have a car!!! *scream* Finally! Paul came home today with a car and of course, we went out for a drive immediately. Yippee! I am so so so super happy now. On the other hand I am feeling a bit nervous about learning to drive here as there is so much more traffic than I am used to.. many lanes and of course, they drive on the wrong side of the road. Oh well, bit by bit I will learn. I think that a must is to learn to drive to Scraptacular *LOL*. The most important thing :). Oh yes, our car is Hyundai Getz. A loovely black small zippy car.

10 comments:

 1. Onneksi olkoon ja ihania autoiluhetkiä :)

  ReplyDelete
 2. Oi, hieno kaara! Onnittelut uudesta perheenjäsenestä! :D Perheenjäseneksihän auton voi lukea, hihi. Mäkin taas sain hymyjä vierailta ihmisiltä kun ajelin pikkuisella Paollani kauppaan. :)

  ReplyDelete
 3. Onneksi olkoon! Ihana "pikkumusta"! :)

  ReplyDelete
 4. Upea menopeli tottavie. Turvallisia ajokilometrejä teille! :)
  Terv, Api-na blogin Arja

  ReplyDelete
 5. Vautsi. Paljon onnea uudesta autosta ja turvallisia kilometrejä :D

  ReplyDelete
 6. onnea uudesta autosta, kyllä nyt kelpaa:)

  ReplyDelete
 7. Onnea uudesta perheenjäsenestä :D

  ReplyDelete
 8. Onnea uuden auton omistajalle:)
  on varmaan ihan eri homma ajaa siel ku tääl Iissä...ootko millo tulos käymää täälpäin muutes?

  Pauliina-

  ReplyDelete
 9. Wow Laura, you have wheels. No stopping you now when you learn to drive on the RIGHT side of the road LOL. I was asked to drive in the US when I was there but it was all on the wrong side to me!!

  Cheers, Jean

  ReplyDelete
 10. Onnea uudelle autolle! Vai oot sää Iistä kotosin. Mun eno oli sielä poliisina, on tosin nyt jo eläkkeellä. Asuu tosin siellä vieläkin.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.