Friday, 4 July 2008

~card: Penny Black chicken wishing happy birthday~


Istuskelen taas hereillä ja katselen murhamysteereitä dvd:ltä (inspector Lynley oli äsken päällä ja nyt Murder, She Wrote) :). Ihanan hiljaista on taas. Sokeri nukkuu pöydän vieressä olevassa korituolissa. Ei näy kuin karvakasa... :)
Tekaisin kortin, kun vain tulin sellaiselle tuulelle! Sain pari uutta Penny Black leimasinta joten tämähän oli heti pakko testata. Aivan ihana leimasin minusta. Minä kyllä tykkäänkin noista kanaleimasimista, varsinkin sen takia kun ne on niin helppoja värittää. Hiiriä ja heppoja en osaa värittää vieläkään, no, enkä ole kyllä jaksanut harjoitellakaan.
Nuottipaperi on sen verran vanhaa ettei ole aavistustakaan enää että kenen tekemä se on ja eipä sitä kyllä varmaan enää mistään löytyisikään. Tuo pilvipaperi on niin kertakaikkisen ihanaa että sitä haluttaisi laittaa joka paikkaan. Hyvä kyllä että tulee käytettyä kun sitä on ostellut. Se paperi on Dream Street. Kanan väritin Copiceilla ja SU tusseilla. Teksti on kirjoitettu Doodlebug rub on kirjaimilla (nuo on minun suosikkeja!). Kuten kuvasta näkyy, kiilleliima on vielä märkää :).

I am sitting up late again.. watching murder mysteries on dvd (just finished watching Inspector Lynley and now I am going to watch some Murder, She Wrote) :). So peaceful at night. My cat Sokeri is sleeping on a chair next to my desk. All I can see is a big pile of fur. :)
I got into the mood for making a card so here it is. I got a couple of new Penny Black stamps and just had to test this one. I love these chicken stamps as they are so easy to colour. I just can't colour the mice nor the horses. Well, I reckon I should practice a lot more.
Papers used are Dream Street (cloud paper) and I have no idea who made the music notes paper. It is sooo old. I coloured the image with Copics and SU markers. Text was written using Doodlebug rub ons (those are my favourites!). As you can see from the picture, glitter glue is still wet. :)

6 comments:

 1. ihana <3 -seija-

  ReplyDelete
 2. Sinulla on taito saada mukava tunnelma kortteihisi!

  ReplyDelete
 3. I love this card! It looks nice in the picture, but soooo much better in real life. One of my favourites this one! :)

  ReplyDelete
 4. Fantastic!!! :)
  Did you see the new Penny Black blog challenges?

  Giulia

  ReplyDelete
 5. Ooh, this card is too cute! =) Love it! And good luck with the scrapping olympics!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.