Thursday, 3 July 2008

~food and exercise journal~


Tässä on minun uusi ruoka- ja liikuntapäiväkirja minkä sain just valmiiksi. Olen kylläkin päällystänyt vasta tuon kannen.. aion laittaa paperin takakanteenkin ja ehkä koristelen vielä sisäkannetkin. Paperit on Stampin Upin, harmittaa kun nuo värit eivät näy oikein kuvassa. Leimasin on ihka uusi.

Ainiin, olen alkanut nyt vihdoinkin käymään blogiani läpi ja lisää jokaiseen postaukseen nuo tagit (labels.. mitä ne nyt onkaan), niin sitten löytyy helposti eri kortit ja myös eri leimasinfirmojen leimasimilla tekemäni kortit. Usein en muista laittaa että minkä firman leimasinta olen käyttänyt, joten se löytyy nyt helposti sieltä. Tämä kuntosalityttö sekä edellisen postauksen pöllö ovat RakleCollection leimasimia Norjasta. Minusta heillä on tosi kivoja leimasimia.. mutta vähän ovat kyllä kalliimmanpuoleisia.

Katsoin tänään netistä uuden James Bond filmin trailerin. Voi että kun pääsisi jo sen katsomaan. Innolla kyllä odotan! Eilen käytiin pitkästä aikaa elokuvissa. Ensin käytiin syömässä TGI Fridayssa ja sitten katsottiin Indiana Jones. Oli se kyllä ehkä hieman yliammuttu, mutta oli silti mukava katsoa :).

Here is my new food and exercise journal, which I just finished decorating. Well, actually I have only decorated the cover so far. I am going to decorate also the backcover as well as the inner covers. Those lovely papers are by Stampin up and my gym girl stamp is brand new :).

Oh yes, I have started going through my blog now updating the labels for each post. So, now it will be easy to find my cards and other projects from the side labels menu. Also, I often forget to mention whose stamp I have used in the project, so that can be checked from there, too :). This gym girl and the gorgeous owl from the previous post are from RakleCollection, from Norway. They have really lovely stamps.

Today I saw the trailer for the new James Bond movie. Wow, I can't wait to see it!! Yesterday we went to the movies.. first time in a loooong time. Had a great time. First we had dinner at TGI Fridays and then watched Indiana Jones. The movie certainly was pretty far fetched, but entertaining enough :).

3 comments:

 1. Ihana kansi uudessa kirjassasi :)

  ReplyDelete
 2. Hieno :)

  Kiva kun laitoit nuo leimasintunnisteet yms. niin helpottaa huomattavasti :) Vaikka "Raklet" on mulle kyllä jo vanhana "puolinorskina" tuttuja ;) Ja valitettavasti aika arvokkaita :(

  ReplyDelete
 3. Wow, that looks great! I'm really impressed with your new journal Laura :) I love the colours and the layout and the girly-ness of it :)

  Super!!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.