Wednesday, 9 July 2008

~olympic news~

Nyyh, en päässyt palkintosijoille ensimmäisessä kilpailussa. No, parhaani yritin +hihittelee+. Onneksi äidiltä tuli tänään paketti postissa.. suklaata!!! Mutta kun ei saa syödä :(. Vielä puolitoista viikkoa ilman sokeria. Nyt on vaikeaa. Minulla tekisi ihan mielettömästi mieli sitä pandan toffeesuklaata. Jos jollakin on ylimääräinen levy niin saa lähettää :). hihii!

*sniff* I didn't get a medal from the first event. Oh well, I tried my best *giggles*. Fortunately I received a parcel from my mom today.. filled with choc! but I can't eat it :(. Still a week and a half without sugar. difficult. very difficult. But still, if anyone has some extra choc in their drawers, you are more than welcome to send them to me :).

3 comments:

 1. Toivottavasti menestyt paremmin seuraavissa kisoissa, ainakin leiskoissasi on kaikki menestymisen edellytykset! (Mullakin on muuten jatkuva makeanhimo... aion ryhtyä taisteluun sitä vastaan syömällä kromia! Purkki on jo ostettuna mutta yhtään pilleriä en ole vielä ottanut!)

  ReplyDelete
 2. No voi kun ikävää, olin ihan varma että menestyt. Leiskasi ovat upeita! Jospa ensi kerralla.

  Olisikohan sun Paulisi kiinnostunut jemmaamaan suklaat kahden viikon ajaksi??? Kysyhän. Hiii... - halit.

  ReplyDelete
 3. Mitä ihmettä ne muut teki jos sinun tekemilläsi ei päästy palkintosijoille? Sivusi olivat nimittäin aivan mielettömän upeita kaikki! :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.