Wednesday, 16 July 2008

~Olympics news: layout for event 3 and results for event 2~

Nyt on jo olympialaisten kolmas viikko käynnissä ja sehän tietenkin tarkoitti sitä että oli aika tehdä uusi leiska taas. Tämän viikon tehtävä oli minulle supervaikea. Sen kriteerit olivat:
- kerroksia (layers)
- dimension.. siis käyttää paksua kaksipuoleista teippiä, chipboardia jne.
- tunnettu sanonta elokuvasta tai laulusta

Juuh, eli ei todellakaan oikein helppo. Minä en yleensä käytä juurikaan kerroksia ja oli tosi vaikea yrittää löytää hyvä kuva/sanonta yhdistelmä. Ja vielä kun piti löytää sellainen sanonta minkä kehtaa laittaa leiskaan. Hihii! :) Minun suosikkifilmien sanonnat ovat vähän.. no.. juuh..ei oikein sopivia. Enkä halunnut käyttää mitään ylihunajaistakaan... No, Paulin avulla päätin käyttää Scarface leffasta sanontaa: "Say hello to my little friend". Se oli kyllä just sopiva tuohon kuvaan. Itse leiskaankin olen tyytyväinen. Kivat värit. Tykkään tuosta taustapaperista ihan hulluna! Se on Dream Street papers sarjaa. Musta ruudullinen juttu on Hamblyn kalvoa. Hiiret on vanhasta lastenkirjasta.. ne hiiret on kohollaan vaikka sitä ei kuvasta näekään. Kirjaimet ovat vinyl thickers ja Making Memories.

Ainiin, toisen lajin tulokset valmistuivat tänään... iiiiiiik! Minä pääsin kolmannelle sijalle!!!! iiik! kääääk! Jippii!!! Ehkä olen vähän tyytyväinen. Vihdoinkin mitali Suomeen. Hahaa! :) Saankohan minä nyt Iistä oman tontin? Hitsi, olisi varmaankin pitänyt saada kultaa että saisi tontin. +hihittelee+.

It is already the third week of the Olympics which means that it was time for another challenge. This week's challenge was so hard for me. Here is the criteria:
- It's all about Layers - layered pp, layered embellishments....you choose or do both.
- Break out the foam dots/tape, the chipboard, whatever....... We want to see some dimension happening!
- You must also include a well known quote from a song or movie in your LO.

Goodness me. I so don't do lumpy scrapping, so this was TOUGH! I don't do much layering either. Hmm.. what is that I do? *LOL*. Also, it was soooo difficult to find a good photo/quote combo. I so didn't want to use anything cheesy like "You complete me", but all my favourite quotes were either way too rude or I just didn't have any photo I could have used. Paul helped me to think as he is suuuuper good at remembering quotes. So, I ended up using a quote from Scarface (Al Pacino): "Say hello to my little friend". I thought it was just perfect for this photo *LOL*.

Oh yes, today the results for the event 2 were announced. I won the 3rd place. Woohoo!!! How happy am I? I didn't think i had any chance as the layouts were gorgeous. Very happy now.

14 comments:

 1. Jihuu, onneksi olkoon!! Kai sinä nyt tontin saat!
  Tykkään tästä kissa-leiskasta. Kuvat on ihania ja värit hienoja. Sopii aiheeseen hyvin.
  Toteutuksesta ei näy, että oli sun vaikea tehdä.

  ReplyDelete
 2. Onnea mitalista! Hieno sivu taas kerran. Ihanan syvän vihreä tuo taustapaperi.

  ReplyDelete
 3. ONNEA!!!! -seija-

  ReplyDelete
 4. Mainio sivu! Tosi hyvä kokonaisuus ja hiiret hauska lisä. :)

  ReplyDelete
 5. Paljon onnea pronssimitalin johdosta! Tämäkin leiska on aivan mahtava!

  ReplyDelete
 6. I really love your layout babe :) It looks beautiful and of course how could it not with such a star in the middle? :) Lovely colours and design. Made me smile when i saw it :)

  ReplyDelete
 7. Aivan upea juttu, onneksi olkoon!!! Ja tällä leiskalla tulee myös mitali Suomeen :)

  ReplyDelete
 8. jeeee!!! paljon onnea! kyllähän suomea edustamalla tontti pitäisi saada! ;) ja voi kun toi uus leiskakin on niin ihana! erityisesti (tietysti kuvan lisäksi) mun suosikki asia tossa on toi kerrostettu pallokukka. miten oot saanu noi reunat tollasiks? onko sulla se "reunaväline"? hih!

  ReplyDelete
 9. Onneksi olkoon! Just panin sopivasti "mitallikahvitkin" tippumaan ;)

  ReplyDelete
 10. Tosi ihana toi kissa/hiiri leiska! Siis ihan huippu!

  ReplyDelete
 11. Onneksi olkoon bronssitilasta. Ei mikään huono saavutus. Nyt on Nasukin päässyt kuvaan ja ompelutaidot esiin. Tosi hyvä sivu tämäkin. Me ainakin Jimin kanssa tykätään.

  ReplyDelete
 12. WONDERFUL ayout, Laura!! Love the flower, love the photo, love the torn edges...FAB!

  ReplyDelete
 13. ai vautsi tosi hienoa!!!
  OIs kyl nyt tontin paikka...
  ihan kiva jos asuisit lähellä:)naapurikunnassa;)
  Hirmuisesti onnea!!!

  Pauliina

  ReplyDelete
 14. Paljon onnea olympia-sijoituksesta :)

  Hieno sivu taasen kerran!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.