Thursday, 24 July 2008

~SU nauhakerho #2. TÄYNNÄ!!!

sorry.. this message only in Finnish...


Haluaisitko kokeilla iiiiihania stampin up nauhoja? Päätin että nyt olisi aika pitää uusi nauhakerho. hihii! Nämä nauhat myydään aina n.13m rullissa eli eipä niitä oikein haluta ostella erikseen, kun ei ne ikinä loppuisi. hih!

Tämänkertaisessa kerhossa on kahdenlaisia nauhoja. Ensimmäisenä double stitch grossgrain nauhat, joista yksi esimerkkinä tuossa kuvassa. Näitä nauhoja tulee 6 eri värinä (SU:n tämän kauden uutuusvärit). IHANIA!!! Toisena sitten otetaan leveät grossgrain nauhat. Ne ovat siis samantyyppisiä kuin nämä, mutta leveitä ja erivärisiä. Niitä on 8 eri väriä (viininpun., v.pun., punainen, oliivinvih., sin., valk. jne). Tosi kauniita värejä kaikki!

Joten, miten olisi jos saisit metrin verran jokaista 14 eri väriä. Nauhat ovat tosi hyvälaatuisia ja (nam!) herkullisenvärisiä. Double stitch nauhojen leveys on n.1cm ja leveiden grossgrain nauhojen leveys taas on n.1,6cm.

Siis.. 14 metriä ihania nauhoja ja hinta...15e, mikä pitää sisällään myös postikulut!
Kerhoon mahtuu 13 henkilöä, joten pistäkäähän mailia tulemaan askartelu75@gmail.com
Jos haluat tuplamäärän, niin sekin tottakai sopii! Silloin hinta 30e jne jne.

Kun kerho on täynnä, ja olen saanut maksut, tilaan nämä samantien. Kun ne tulee minulle, leikkaan, pakkaan ja postitan ne sitten heti :).


No comments:

Post a Comment

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.