Monday, 11 August 2008

~gym olympics news~

Kiitos noora kun kysyit olympialaista. Unohdin kokonaan mainita niistä. Ne nimittäin alkoivat tänään! Viime viikolla en käynyt salilla kuin kaksi kertaa.. loppuviikko meni sitten skräppäilyn merkeissä. Tuntui tosi vaikealta mennä tänään.. pelottaa niin kamalasti että tästä ei taas kerran tule yhtään mitään. :( Mutta sain itseni kuitenkin sinne ja tein sen 30min tuplakierroksen. Sitten kotiin ja suihkuun. Ruuan kanssa menee vieläkin tosi huonosti. Tulee syötyä kaikkea mahdollista mikä oli hyvä olla kiellettyjen listalla. Aloin miettimään sitä tänään että ehkä yritän sabotoida itseäni jotenkin, ettei se tunnu sitten niin pahalta kun tästä ei tule mitään. Tosi tyhmää, eikö olekin? Eli pilaan kaiken itselleni jo valmiiksi, ettei sitten tarvitse olla pettynyt. juuh, tosi järkevää. Hitsi että elämän muuttaminen tuntuu niin raskaalta.. mutta eihän sen kokonaan tarvitse muuttua samantien? Eihän? Jos vaikka pikkuhiljaa. Yritän olla itseeni tyytyväinen jos käyn neljä kertaa viikossa salilla vaikka söisinkin ihan mitä sattuu.

I forgot to write about the gym olympics. They started today! Last week I went to the gym only twice.. the rest of the week I just spent scrapping :). It felt so difficult to go to the gym today.. I am so so so scared of failing yet again. :(. But, I did manage to go there and did my 30 min workout. Then back home and to the shower. I am still doing sooo badly with eating. I am eating everything possible that should really be in the 'not allowed list'... cake, chocolate, fast food etc. I had a good think about it today and I think that I am sabotaging myself, so that it won't feel so bad when I fail. Really stupid, isn't it? So, I am preparing myself to fail so that I don't have to be too disappointed. Yeah, real smart. Why is it so hard to change your life? But I don't have to change it all immediately, right? right? Maybe just bit by bit. I feel overwhelmed. I am going to try to be proud of myself if I go to the gym 4 times a week, no matter how badly I will eat.

13 comments:

 1. Neljä kertaa viikossa salilla on jo tosi paljon ja erinomainen suoritus! Älä anna syömisiesi masentaa, olet jo tehnyt ison muutoksen ryhtymällä käymään salilla. Ja jos repsahdatkin niin älä masennu siitä vaan yritä ajatella, että huomenna on taas uusi päivä ja ei kun pää pystyssä eteenpäin! :)

  ReplyDelete
 2. Neljä kertaa salilla viikossa on aivan huippusuoritus, ole ylpeä itsestäsi!

  ReplyDelete
 3. Hmmh, voisikohan sitä ajatella niin ettet ole millään laihdutuskuurilla eikä repsahduksia yksinkertaisesti voi tulla! Että opettelet kaikessa rauhassa uusia elämäntapoja, myös sitä toisenlaista tapaa syödä ja että ne vanhatkin tavat antavat aina kuulua itsestään :)

  Ei ole epäonnistumista repsahtaa silloin tällöin, pahempaa on se että luovuttaa täysin sen jälkeen :) Vaikka tänään mässyttelisikin, niin huomenna jatkaa taas toisin kujein.

  On todella hienoa, että olet alkanut liikkumaan, se on jo paljon! :) Toivottavasti se liikunnan ilo löytyy ja hiljalleen se sinulle oikea tapa syödä :)Älä vaadi itseltäsi liikaa liian pian, mutta pyri silti päämäärääsi pienin tavoittein.

  ReplyDelete
 4. Niin se minäkin aloitin elämäntapamuutksen. Eka liikunta ja kun se oli jo rutini, niin sitten katse ruokaan! Tsemppiä! :)

  ReplyDelete
 5. Älä turhaan mieti, millaista elämäsi on "aina" ollut tai missä et ole "koskaan" ennenkään onnistunut. Älä myöskään mieti liikaa sitä, mitä tulet tekemään huomenna, ensi viikolla, ensi kuussa. Tärkein on kuitenkin se kuuluisa nykyhetki, koska vain siihen voit vaikuttaa ja vain sillä on merkitystä. Eihän kukaan voi jaksaa, jos miettii koko ajan, mitä tulee tai ei tule tekemään huomenna/ensi viikolla, kun kuitenkin vain nyt-hetkellä on merkitystä: lähdetkö salille nyt, lähdetkö lenkille nyt, syötkö jotain epäsopivaa nyt (roskaruuastakin tms. on helpompi kieltäytyä, jos ajattelee, ettei juuri nyt syö sitä kuin jos miettisi, ettei enää koskaan tule syömään sitä).

  Tsemppiä hyviin valintoihin! :)

  ReplyDelete
 6. Pienin askelin eteenpäin. Monesti jos yrittää kerralla muuttaa kaiken, niin tulee ongelmia. :) Hyvä askel on jo tuo salilla käynti, jossain vaiheessa sitten se syöminen. Tsemppiä!

  ReplyDelete
 7. Tsemmpiä Laura!
  Muista että kilot eivät ole tulleet muutamassa päivässä, vaan ne on kertynyt useamman kuukauden/vuoden aikana. Niiden pois saaminenkaan ei tapahdu päivässä tai kahdessa, vaan se vaatii aikaa ja malttia. Älä ole heti liian tiukka itsellesi ja vaadi itseltäsi liikaa vaan ole tyytyväinen kun olet alkanut liikkumaan ja mieti ruokavaliota sitten kun jaksat paneutua siihen ja kun liikunnasta on tullut "rutiinia"

  ReplyDelete
 8. Hi Laura
  HOpe u get this.its Meenakshi your pen pal from India......lovely to see u on that blog

  ReplyDelete
 9. *big hug* Oh, how wonderful to hear from you Meenakshi!!! i have missed hearing from you! Please, email me soon and let me know how you are doing :).

  ReplyDelete
 10. Onpa ihanaa kuulla liikunnastasi, onneksi olkoon!
  Pikkuhiljaa asiat muuttuvat, kaikkea ei voi muuttaa kerralla. Tsemppiä liikuntaan, toivottavasti se alkaa tuottaa iloa sinulle. Ilo taas kannustaa jatkamaan. Halit.

  ReplyDelete
 11. neljä kertaa viikossa??? sehän on paljon! mä kun jaksaisin käydä ees kävelemässä kerran (!) viikossa. hmm... laiska olen. olen ollut myös nettipimennossa, koska netti pätkäsee usein, eikä päästä mua kivoille sivuille kuten tänne. oon ollu ihan suru. ihania juttuja oot tehny sillä välin. siis kaikki noi pirteät leiskat! ja kuola valuu taas papereista. ;) loikkasin muuten myös bloggeriin.

  ReplyDelete
 12. painoin vahingossa nappia liian aikaisin. hups! :D

  ReplyDelete
 13. Hi Laura.... just giving you a boost of confidence and a friendly push to get moving on your "Gym games"...Go Laura Go!!!! you can do it girl!!!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.