Wednesday, 6 August 2008

~huh? Olympics.. again?~

Hyvänen aika. Olenkohan minä mennyt ihan päästäni sekaisin? Vastahan ne skräppäilyolympialaiset loppuivat ja nyt ilmoittauduin taas olympialaisiin. hihii!!

Goodness me. Have I gone completely nuts? I just finished the scrapolympics and now I have signed up for other olympics again. +giggles+

Viime vuosi on ollut tosi vaikea ja sen jälkeen on ollut vaikeaa saada elämä vähän parempaan kuntoon. Siksi en välillä saa blogiinkaan laitettua mitään..kun mieli on niin maassa eikä saa mitään tehtyä. En kyllä tosiaankaan kuitenkaan halua olla tässä kunnossa koko loppuelämääni joten muutosta on vain saatava. Se tuntuu niin vaikealta, sillä jotenkin tuntuu ihan käsittämättömältä että miten sitä elämäntyyliä oikein muuttaisi.. kun se on aina ollut yhtä saamaton. Mutta ei kun katse eteenpäin ja yrittämään. Ja miten tämä liittyy olympialaisiin? No, viime viikolla kävin liittymässä kuntosalille! jee! :) Se onkin tosi kiva kuntosali. Se on naisille tarkoitettu ja siellä ollaan puoli tuntia! Laitteet ovat siellä ympyrämalliin sijoitettu ja laitteiden välissä on aina puinen neliö. Siinä sitten mennään ympyrä läpi kahdesti ja se on siinä. Jokaisessa kohdassa ollaan 45 sekunttia. Puuneliöillä tehdään.. hmm.. kävelyä, hyppelyä, nyrkkeilyä jne. eli pidetään syke korkealla. Tosi kiva idea minun mielestä!

Last year has been so so difficult and I have found it very hard to get my life to resemble even something close to normal. That is why I haven't been blogging so much sometimes.. I feel so so sad and can't get anything done. BUT! I don't want to feel like this for the rest of my life so I am trying to change things. It just feels so difficult. I find it totally mind boggling trying to think about how to change my lifestyle.. I have been this useless all my life :(. It is hard to imagine myself as anything else... So, what does this have to do with the olympics? Well, last week I joined a gym!! Wooho!!! It is such a great place. It is for women only and the workout is always only 30 minutes! The machines have been place in a circuit and you go through the whole circuit twice. Always between the machines, you do different kinds of cardio. Lovely! i think it is a great idea.

Kävin viime viikolla siellä neljä kertaa ja tällä viikolla olen käynyt kahdesti. Syöminen on kyllä vielä aivan kauheaa, mutta en ole halunnut stressata siitä sen enempää vielä.
Mutta tänään kun olin salilla, huomasin että sinne oli ilmestynyt ilmoituksia olympialaisista. hihii! Minähän sitten heti tietenkin osallistuin.. tottakai :). Se varmasti antaa kivasti lisämotivaatiota. Siinä katsotaan kolmea eri asiaa... kadonneet cm, käyntikerrat ja pyöräilykm määrä (aluksi pitää aina pyöräillä 3min ajan). Katsotaan miten käy! Toivottavasti jaksatte taas olla minun tukena. Lupaan että yritän postitella askartelujakin enemmän taas. No, perjantaina olenkin menossa taas Scraptaculariin askartelemaan koko päiväksi.. samoin kuin lauantaina. Silloin siellä on minialbumikurssi. Jiihaa! Minun ensimmäinen skräppikurssi.. jännittää kyllä mennä että jos en pysykään oikein samassa vauhdissa kuin muut. No, onneksi kaikki tarvikkeet ja valokuvat ovat jo valmiina. :)


Last week I went to the gym 4 times and this week I have been there twice so far. My eating is still just terrible, but I haven't wanted to stress about it more yet.
Anyway, today, when I was doing my workout, I noticed some posters about the olympics there. smile. Of course, I signed up immediately and even recruited another lady there to join. I think it will give me lovely extra motivation to keep going. We will get points for three different things.. lost cms, attendance and amount of kms cycled (always before the workout, we have to ride the bike for 3 minutes to warm up). Lets see how that goes! :) I hope that you all don't mind giving me some support again.I promise that I will try to post some more crafty stuff here, too. Well, on Friday and Saturday I will be scrapping at Scraptacular again. I can't wait!!! Yippee! I am doing an album class on saturday. Feeling a bit nervous about it as I have never done any kind of scrapping class. But Rach's album is so so gorgeous that I have to do it! Fortunately I have everything ready. Yippee! :)

11 comments:

 1. Vau, Laura, hienoa miten otat elämääsi haltuun! Kuulostaa todella kivalta tuo sinun kuntosalisi, tuollaisella salilla minäkin voisin käydä (mulle kuntosali yleensä on ihan kammottava ajatus). Onnea paljon olympialaisiin, toivotaan, että menee yhtä hienosti kuin edelliset kisat :) Ja älä turhaan stressaa siitä skräppikurssista, ihan varmasti pysyt muiden mukana (ehkä jopa edellä). Ei muuta kuin nokka pystyyn ja kohti uusia seikkailuja!

  ReplyDelete
 2. onnea näihin toisiinkin olympialaisiin:) minäkin kammoan kuntosaleja, mutta tämä kuulostaa oikeinkin kivalle.. ja suhteellisen helpollekin?! mukavaa loppuviikkoa sinne aurinkoon:))

  ReplyDelete
 3. Onnea matkaan näihinkin olympialaisiin! Minäkin hikoilen kuntosalilla useamman kerran viikossa, eli täältä löytyy kohtalotoveri. (Enkä edelleenkään ole mikään urheilija vaan pakolla itseni sinne vien...) Laitahan välillä tietoja näistäkin onnistumisista (sillä tietysti sinä onnistut) niin tsempataan sinua täällä! *halaus*

  ReplyDelete
 4. Hieno homma, että sinä olet ottanut tuon askeleen, mikä mulla on vielä edessä......Tänään töissä jo olin ihan varma, että olen menossa illalla salille ostamaan kausikortin, mutta kuinkas löysin itseni kirpparilta ja sen jälkeen tästä nököttämästä koneelta?? Menin sentään fillarilla sinne kirppikselle siivoamaan myyntipöytääni. Jee! Siis edes vähän liikuntaa!
  Tsempataan toisiamme!! Onnistumisen iloa sinulle!

  ReplyDelete
 5. Onnea tähän vaiheeseen elämän Olympialaisia! Pärjäät tässäkin!
  Kuntosali vaikuttaa tosi kivalta. On niin isoja muutoksia ihmiselle nämä elintapoihin liittyvät asiat - voimia sinulle oikein paljon. Minäkin omalla tavallani olen mukana, poljen kuntopyörää ja kävelen. Tuetaan toinen toistamme, me kaikki täällä. Halit!

  ReplyDelete
 6. Hieno homma!! Paljon onnea ja tsemppiä olympialaisiin :) Siskon kanssa pitäisi lähteä myös salille lähipäivinä :) Kävin aikaisemminkin, mutta tuli pidempi paussi nyt nuorimmaista odottaessa. Mutta nyt kun kotosalla on tullut oltua todella tiiviisti,niin tuntuu että on pakko saada itselle omaa aikaa ja päästä pois ihan vaikka tunniksi parikin kertaa viikossa. Ja hyvä paikka siihen on sali/erilaiset jumpat :) Ja ihme kyllä, vaikka tuntuukin rääkkäävänsä itsensä hengiltä, niin jälkeen päin on aivan ihanan rentoutunut ja energinen olo :D Kotonakin arkiaskareet sujuvat huomattavasti paremmalla mielellä :) Oikein paljon tsemppiä sinulle:)

  ReplyDelete
 7. Hienoa! vähän kateeksikin käy, kun pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni, enkä vaan saa aikaiseksi kunnolla... :( Olisipa tuollainen itsekuri, että jaksaisi salilla käydä!

  ReplyDelete
 8. Tsemppiä salille ja Olympialaisiin:)
  Salin jälkeen tulee aina niin mahtava fiilis, kuten myös askartelusta!!!

  Voimia sinne:)

  ReplyDelete
 9. Tsemppiä Laura! Minäkin etsin sitä tsemppiä ja tahdonvoimaa vielä jostain, meinaa olla hukassa, mutta kyllä se jostain löytyy.. joskus.. !

  ReplyDelete
 10. Kovasti tsemppiä liikkumiseen ja syömiseen! Niin ja olympialaisiin :)

  ReplyDelete
 11. Upsista, nyt huomaan että olen ollut vähän turhan kiireinen viimeaikoina kun blogeihin on tullut niin paljon uusia juttuja mitä en ole "ehtinyt" tsekkaamaan. Hieno homma tämä uuden elämän alku! Tuo on minusta ihan hyvä asia että muutat ensin yhtä osiota ja kun sitä (urheilu) on saatu mallilleen niin sen jälkeen sitten sen ruoan kimppuun. Jos yrität muuttaa kaiken kerralla niin se on varmasti aivan liikaa! Pikkuhiljaa pienin askelin niin silloin niistä muutoksista tulee pysyvämpiä! Tsemppiä vaan kovasti, ja jos tulee pientä takapakkia niin ei saa lannistua ja luovuttaa vaan uudestaan vaan aloittamaan/jatkamaan!
  Terkuin
  Aija

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.