Monday, 18 August 2008

~LO: caught cleaning~


Kukahan on ollut laiskana eikä ole päivittänyt blogia melkein viikkoon? iik! Jotenkin on taas päivät menneet ohi sellaista vauhtia ettei meinaa perässä pysyä. Äsken kävin taas salilla ja nyt suihkun jälkeen ajattelin laittaa blogiinkin asiaa. :)

Tässä on nyt minun ensimmäinen leiska niillä Cosmo Cricketin Mr.Campy papereilla. Tykkään niistä papereista ihan älyttömästi mutta nuo värit ovat minulle tosi vaikeita. Minä tykkään kirkkaista väreistä, mutta nämä ovat sellaisia vintagetyyppisiä enemmän. Nuo pisteet leiskassa ovat walnut inkiä, kiilleliimaa ja jalokivitarroja.

Who has been soo lazy and hasn't updated the blog in almost a week? eeek! Days have disappeared .. again. I just came back from the gym and now, fresh after shower, I thought I would update this a bit. :)

Here is my first layout made with those lovely Cosmo Cricket Mr.Campy papers. I do love them, but damn, I found it hard to finish the layouts. I always use bright colours and since these are more vintage toned, I struggled a lot. Those little dots are walnut ink, glitter glue and gems.

5 comments:

 1. Ihan hämmennyin kun tulin tänne blogiin kun ulkoasu oli vaihtunut! Hieno tämä uusi pohja, ja hieno myös sivu. Mr Campy on kyllä niin ah!

  Mahtavaa myös, että oot jaksanut sitkeästi käydä siellä salilla - se vaatii yllättävän paljon mielenlujuutta että saa itsensä raahattua paikan päälle ja tehtyä vielä saliohjelmankin...

  ReplyDelete
 2. Hieno sivupohja nyt, tuon nauhan kanssa.
  Upea leiska, sopii hyvin siivoukseen tuo värimaailma. Juu, Mr Campy on kyllä ihana!.

  ReplyDelete
 3. Ihanan näköinen sivu! :) -seija-

  ReplyDelete
 4. Sä olet tehny tosi mahtavia skräppäyksiä viime aikoina, tämä on aika makee ja se mese keskustelu oli aivan hurmaava :o)
  Ja tsemppaan sua kympillä myös noissa sun olympialaisissa, itse ei toinnu nykyään edes lenkille...

  ReplyDelete
 5. Beautiful layout, as always! I really got to get some of those lovely Cosmo papers... ;)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.