Friday, 22 August 2008

~uudet basic Greyt~

only in Finnish

Tulin just Scraptacularista jossa oli tosiaan se VIP ilta eli uudet basic grey paperit olivat tulleet sinne. Siellä oli kolme eri sarjaa. Minä nappasin kaikki eri Offbeat paperit. Ne olivat kyllä just minua varten. Ambrosia sarjaa ostin kaksi paperia. Täytyy sanoa että Ambrosian oranssi ja harmaa näyttävät tosi kauniilta yhdessä!

Mutta.. tuli kyllä mieleen siellä että moni teistä olisi kyllä halunnut olla paikalla.. nimittäin kaikki vanhat Basic Grey paperit olivat puoleen hintaan!!! Samoin napit, nauhat, haaraniitit, chipboard kuviot, rub onit jne jne olivat puoleen hintaan. kääk! Miksi te asutte siellä niin kaukana? Tänne kaikki heti! :) Ostin kolme arkkia siirtokuvia ja pakkauksen .. hmm.. mitähän ne on suomeksi.. no, bookplates englanniksi kuitenkin.

3 comments:

 1. Miksei täällä ole tollasia kauppoja?! :D Kukkarolle turvallisempaa tosin vain lueskella ja ihailla netin kautta sun ostoksiasi ;)

  ReplyDelete
 2. MoikkaMoi,

  Aivan, olisi aivan ihana asua siellä!
  Päästä pois tiältä sateisesta itä-suomesta....
  Sieltä varmasti löytyy kaikkea kivaa mitä ei supmesta?
  Eikun huuto.netiin myytäväksi jotta mekin saisimme noita ihanuuksia!!!

  Marika

  ReplyDelete
 3. tahtoo! musta ne kaikki bg:n uutukaiset oli tosi ihania! voisin ottaa kaikki. hih. tykkään tosipaljon tosta sun purrrrfect-leiskasta. ihana kuva ja mätsää keskenään taas kerran. ja hyvä likka, jatka samaan malliin noitten olympialaisten kanssa, niin voi tulla toinenkin tontti! ;)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.