Friday, 1 August 2008

~you are so wonderful!!!~

Isot, isot, ISOT kiitokset kaikille aivan ihanista onnitteluista!!! :) Voi että niistä tuli niin hyvä mieli.. on hymyilyttänyt koko ajan :). Olette kyllä supermahtavia kaikki! Kiitos kun käytte vierailemassa blogissani! jee!

Big, big, big thank you for the wonderful congratulations messages that you have left in my blog!!! :) They made me feel so happy.. been just smiling non stop :). You are all super wonderful! Thank you so much for visiting my blog! Yay!

Arvatkaa minne menen joulukuun puolessavälissä? Heidi Swapp tulee Melbourneen ja minä sain varattua paikan hänen Create 08 tapahtumaan! käääääk!! Se tapahtuma on koko päivän mittainen ja hän pitää meille siellä kolme erilaista kurssia. Vau vau vau! Aivan mielettömän hieno juttu! Odotan sitä kyllä innolla nyt. Täytyy sanoa että oli kyllä aika kallis, mutta kaikki tarvikkeet tulevat mukana, joten ei se ehkä sitten loppujen lopuksi niin kallis olekaan. Kiva että voi alkaa odottelemaan sitä nyt.

Guess where I will be going mid December? Heidi Swapp is coming to Melbourne and I managed to get a spot booked for her Create '08 event! eeeek! I believe it is pretty much an all day event and she will teach us classes. wow wow wow! So wonderful! I can't wait to go. It was pretty expensive, but well, there will be a very nice bag of supplies, so I am happy.

Mitähän muuta tänne.. tämän viikon ensimmäinen skräppisivu on aloitettu, mutta eteneminen on ollut tosi hidasta, joten kukapa tietää milloin sen saan valmiiksi. Olisi kiva jos tänään. Harmittaa kyllä aina kun on niin vähän kuvia skräpättäväksi. Mitenhän sitä oppisi ottamaan enemmän kuvia...

Anything else interesting here... well, I got started today with my first layout for the week... my progress has been very slow *sigh*, so who knows when I will actually get it ready. Would be nice to finish it today. It sucks that I never have many photos to scrap. I don't know how to learn to take more pictures.

6 comments:

 1. Voi onnittelut kultamitalista!!!!! Kuinka hieno juttu, tuomarit tajusivat hyvin, kuka on PARAS!!! Jee!

  ReplyDelete
 2. Kiva tapahtuma sinulla tulossa talvella eli teidän kesällä!

  Kaikkea hyvää sinulle, teille! On ollut ilo katsella tekemiäsi kuvia!

  ReplyDelete
 3. tunnustusta sinulle blogissani. voiton kunniaksi!

  ReplyDelete
 4. I just nominated you for an award. You can see it on my blog scrappinmominky.blogspot.com

  I just visited your blog today and I really like it. Thanks for sharing your great stuff.

  Heather

  p.s. I found you on scs blog thread.

  ReplyDelete
 5. Voi ei, nyt viherrän kateudesta.. Heidi Swapp, kurssi ja tarvikkeet, voikohan ihanampaa olla!! :) Odotellaan sitten kuulumisia sieltä Joulukuussa..

  ReplyDelete
 6. Minuakin kiinnostaa tuo Heidi Swappin kurssi (kuulostaa tosi kivalta), muistathan sitten raportoida heti millaista siellä oli..

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.