Tuesday, 23 September 2008

~Basic Grey URBAN PRAIRIE is to die for!!!~

ok, minulla on uusi Basic Grey suosikkisarja... Urban Prairie. Se on ihan järkyttävän IHANA!!! Siis ihan mieletön. Katsoin netistä niitä kuvia enkä tykännyt erityisen paljon, mutta tänään se saapui Scraptaculariin ja hyvänen aika..se oli rakkautta ensi silmäyksellä :). Ne paperien värit on aivan IHANIA! Chipboard kuviot ovat syötävän ihania... rub onit.. siis, voi ei! Pakkauksessa on VIISI arkkia! iiiik! Napit.. käääk! Miten voi olla niin ihania värejä! Suosittelen kyllä ostamaan näitä heti kun mahdollista. N A M!!!

ok, I have a new Basic Grey favourite range.. Urban Prairie. It is unbelievably GORGEOUS!!! Just unreal! I looked at the pictures on their website and I wasn't that impressed, but today the products arrived to Scraptacular and goodness me.. it was love at the first sight :). The colours are just BEAUTIFUL! chipboard shapes are gorgeous.. rub ons.. eeeek! There are FIVE sheets in the package! eeek! Buttons... *scream* how can there be such gorgeous colours! i recommend to buy these ASAP. YUMMY!!!

3 comments:

  1. O-ou........ Noihan on houkuttelevan näköisiä! :D Ei tekisi mieli hankkia noita omaan paperivarastoon, ehei... ;)

    ReplyDelete
  2. ...ennakkotilasin sitten 6x6 lehtiön ja rub oneja... Sun vika :D

    ReplyDelete
  3. Mulla taas tuo Urban Prairie oli heti alusta alkaen suosikki :) voin vain kuvitella kuinka herkku se on oikeasti, kun se netin kuvissakin näyttää niin upealta!

    ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.