Tuesday, 30 September 2008

~a couple of layouts~Tässä pari leiskaa mitkä sain valmiiksi viikonloppuna. Täytyy kyllä sanoa että oli jotenkin tosi vaikea viikonloppu vaikka piti olla tosi hauska.. 3 päivää askartelua. Mutta stressasin tosi paljon ja sunnuntaina alkoi tuntumaan että lopetan koko skräppäilyn kun minun leiskat on niin kamalia :(. Jotenkin ne aina näyttää siltä ettei niitä ole viimeistelty ollenkaan :(. Johtuukohan tämän ADHD:sta?? En ihmettele ollenkaan. Pitäisi ehkä tehdä niin, että kun saan leiskan 'valmiiksi', laitan sen syrjään ja parin päivän päästä otan sen taas esille ja sitten viimeistelen sen. Sitten pystyisi keskittymään enemmän. Leiskan viimeistely aina ahdistaa :(.

Here are a couple of layouts which I finished this weekend. I must say that it was a pretty difficult weekend for me even though it was supposed to be a lot of fun.. 3 days of being crafty. But I stressed about it so much and on Sunday I started feeling like I want to stop scrapping altogether as my layouts look awful :(. Somehow I always struggle with making my layouts look finished and I hate it. I wonder if ADHD is causing this, too? I wouldn't be surprised. I think I might have to start doing so that when I get a layout 'finished', I put it aside for a couple of days and then take it out again and finish it. Then I might be able to concentrate better again. I ALWAYS struggle with putting the finishing touches on my layouts.

7 comments:

 1. Nyt loppuu tuo höpönlöpö ;) Niin ihania leiskoja oot taas tehny, eihän nää oo kamalaa nähnykään <3 Varsinkin tuo naptime-leiska kolahti muhun ihan täysillä!

  ReplyDelete
 2. Samaa mieltä edellisen kanssa, sun leiskasi on aina ihan mielettömän ihania! Niitä on ilo katsella ja koittaa jotain oppiakin niistä :) *piristyshali*

  ReplyDelete
 3. Mitäs sä nyt siellä oikein höliset??!! Sun jutut on niiiiiin hienoja, että ei vaadi enää minkään valtakunnan lisäilyjä! Sun pitää vain muistaa se, että sä oot itse itselles se kaikista ankarin arvostelija! Anna itselles armoa ja arvoa!! Jatka Laura oikeesti samaan malliin ja muista et ainakin yksi fani täällä Tuusulan perukoilla jaksaa joka päivä innolla käydä tsekkailemassa, oletko väkertänyt jotain uutta!!

  ReplyDelete
 4. ja täällä toinen fani! sä oot mun idoli! miten saatkin ihan yksinkertaisimmatkin jutut näyttämään niin herkullisilta, että niitä on aivan pakko itekin kokeilla! sä oot ihan hassu! :)

  ReplyDelete
 5. Naptime sivu on niiiin ihana, pehmeä ja suloinen. Ihana valokuva.

  ReplyDelete
 6. Ihania leiskoja kummatkin, pidän sun leiskoistasi, koska niissä on monesti iloinen tunnelma ja jokaisessa on sellainen uniikki leima :)

  ReplyDelete
 7. Ihania sävyjä, puuterisen kauniita, juuri minun mieleeni. Ylemmästä tykkään erityisesti, siinä on vaan sitä jotain.
  Ja voi kyllä minä tulisin niin mielelläni sinnesuuntaan meillä olisi varmasti paljon opittavaa toisiltamme :))

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.