Sunday, 14 September 2008

~Mamma mia!~

iiiik!!! Tulimme just kotiin elokuvista. Pauli yllätti minut hankkimalla liput kultaluokkaan (siellä istutaan nojatuoleissa minkä asentoja voi muuttaa oman mielen mukaan ja sinne voi tilata ruokaa.. minä tilasin teetä ja espanjalaisia munkkeja) ja pääsin vihdoinkin katsomaan Mamma Mian. Jippii! Voi että oli kivaa! Minulla kyyneleet valui silmistä useammassakin kohdassa (enemmän kyllä ilon entä surun) ja lopussa kikattelin niin ettei se meinannut loppua ollenkaan. Pääsin kuitenkin autoon saakka ja kikatus alkoi siellä uudelleen ja nauroin koko matkan kotiin. Ah, minusta on aina ihana kun tulee tuollainen kunnon nauru. :) Pauliakin alkaa sitten naurattamaan kun minä vain kikattelen enkä pysty lopettamaan. Mutta oli kyllä tosi kiva elokuva.. tykkäsin tosi tosi paljon :).

Eeeeek! We just came home from the movies. Paul surprised me by getting tickets to Gold Class and I finally got to see Mamma mia. Yippee! I had so much fun. Tears were rolling down my cheeks so many time (definitely more for fun than sad) and at the end I giggled so much that I thought it was never going to end. Well, i managed well all the way to the car and there it started again.. and I kept giggling all the way home *LOL*. Ah, I love it when I get such a good laughter. :) Paul also starts always laughing as he is watching me giggle away without being able to stop. But it was a great movie.. like it a lot! :)

2 comments:

  1. Voi tuo elokuva olikin mahtava. Muutama viikko sitten kävin sen katsomassa ja myös kikattelin vielä pitkään sen elokuvan jälkeenkin! :D -Seija-

    ReplyDelete
  2. Meillä metsien keskellä mamma mia oli eilen -positiivisesti yllättynyt kun oli ihan hauska :)

    Iloista viikon alkua!

    ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.