Tuesday, 23 September 2008

~my first layout with Urban Prairie~

Iiiiiiiiik! Sain tehtyä leiskan uusilla materiaaleilla. Valitettavassa kuvassa värit eivät näytä läheskään niin herkullisilta kuin mitä ne oikeasti ovat, mutta en voi ottaa nyt uutta kuvaa.. ja miksi? No, kun kävin tänään ostamassa nämä, julie (Scraptacularin omistaja) sanoi että minun on tehtävä yksi leiska ainakin ennen perjantaita (siis ihan vitsinä vain). Ajattelin etten taida saada yhtään valmiiksi kun en ole nyt skräppäillyt. Mutta oli ihan pakko yrittää kun nämä paperit ovat niin ihania! Ja sain tehtyä sen valmiiksi n.varttia vaille 5. Äkkiä sitten otin muutaman kuvan ja hyppäsin autoon ja ajoin scraptaculariin. Julie tykkäsi leiskasta ja halusi laittaa sen kauppaan esille. IIIIIIIIIK!!!!! Siis vau! Totta hemmetissä se minulle sopi :). Joten leiskani on nyt siellä kaupassa näiden uusien Basic Grey juttujen vieressä.

Eeeeeeeeek!!!! I already made a layout using the new materials. Unfortunately the colours in the photo don't look even close to as delicious as they are in reality, but I can't take a new one now.. why? because my layout is in Scraptacular. eeeeeeeeeeeeeeek!!!!! Julie liked it and wanted to put it on display next to the new stuff. Well, there was no way I would have said no. I am feeling super happy now. It has been a good day for me today.

9 comments:

 1. Hieno leiska! :) Innolla odotan millasia ne paperit on sitten kun ne käteensä saa, vaikuttaa ainaskin hyvältä kuvien perusteella. Ja onnittelut kun leiskasi pääsi sinne kauppaan nähtäväksi! :)

  ReplyDelete
 2. Beautiful layout Laura! Those new BG papers look divine. Can't wait to get my hands on some too. Such a pretty layout - love the bees :-)
  Take care,
  Kelly

  ReplyDelete
 3. Ihana leiska! Todella sopiva valinta kuvalle. Koko leiskasta välittyy sellainen lämpö ja pehmeys kuin kuvastakin. En yhtään ihmettele että halusivat asettaa leiskan ikkuunaan näytille. :)

  ReplyDelete
 4. todella mahtava sivu!! Kivat värit jotka sopii niin hyvin yhteen!

  ReplyDelete
 5. Todella ihana sivu, nuo paperit näyttivät kyllä varsin herkullisilta kun kävin niitä kurkkimassa. Ja nuo lisukkeet on ihania, linnut ja perhoset ja etenkin tuo kukka :o)

  ReplyDelete
 6. Linkin takana jotain sulle jos tahdot, ole hyvä :)

  ReplyDelete
 7. Wow. That page is truly beautiful, Laura. Love everything about it!!

  ReplyDelete
 8. Gorgeous layout Laura - such YUMMY papers!!!

  ReplyDelete
 9. Aivan mahtava LO, mahtavia noi koristeet ja kaikki ;)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.