Tuesday, 2 September 2008

~my new bag!~

iiiiiiiiiiiiik!!!! Katsokaa minun uutta laukkua! Eikö olekin aivan superihana! Olen siitä kyllä nyt aivan onnessani. Se odotteli oven edessä kun tulin kotiin. Arvasin heti että mitä paketissa on ja oli pakko aukaista se samantien. Tykkään tuosta ihan hirmuisen paljon! Ostin sen etsystä. Minusta kaikista parasta on se että tuohon mahtuu scrapbook paperitkin! Se on JUST sopivan kokoinen.

Eeeeeeeek! Look at my new bag! Isn't is just the most gorgeous thing ever? I am super happy about it. It was waiting by the front door when I got home from the city. I immediately guessed what was in the package and just ripped it open. I so love this bag! I bought it from etsy. The best thing is that even scrapbook papers fit in this one. It is the perfect size!

4 comments:

 1. Ihanaihanaihana! Täytyy varmaan hakea pari kangaskassia ja värkkäillä itellekin jotain söpöä ja kivaa :)

  ReplyDelete
 2. Tosi suloinen! Tekisi itsellekin mieli jotain kivaa kassia etsystä... Laura, tule vuodenvaihteessa käymään Suomeen! Tulet sitten käymään meilläkin ja kattomaan mun askarteluhuonetta ja askarrellaan yhdessä ja sitten mennään sinne Tampereelle... oisko vähän kivaa?!

  ReplyDelete
 3. vautsi ku ihana!!!

  tahtoo kans!
  Opettakaa mullekki miten tuolt tilaa melkein kielitaidoton:)

  pauliina

  ReplyDelete
 4. Ihana lävistin!!Olen kanssa mielinyt tuollaista..no,ehkä joulupukki sitten tuo...

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.