Saturday, 13 September 2008

~october guest designer, Mad About Scrappin'~

Noniin, nyt voi julkaista nämäkin sillä sopivat tosi hyvin tuohon Inspiroidu haasteeseenkin :)...näissä kummassakin kun olen käyttänyt muotoonleikattuja kuvia. Minä pääsin nimittäin lokakuun guest designeriksi aussikauppaan nimeltä Mad About Scrappin'. He tekevät kivoja, tosi halpoja skräppipakkauksia! Minulle lähetettiin siis yksi lokakuun pakkauksista ja tein siitä kaksi eri leiskaa. Pakkauksessa oli 2 My Little Shoebox kuviopaperia (jos haluatte katsoa miltä ne paperit näyttää, niin mene tuonne sivulle ja klikkaa Spring Collection 2008. Sitten sivun yläreunasta valitse Butterfly. Siellä minun saamat paperit ovat 1. ja 2. vasemmalta sekä se overlay), MLS overlay (eli kalvolle printattuja kuvia), pyöreä tag, sydän haaraniittejä ja kaksi Bazzill kartonkia.

Alright, now I can put these in my blog as they fit sooo well with the challenge from my previous post :)... both of these have die cut photos. I got to be the October guest designer for an aussie online shop called Mad About Scrappin'. They make these great, really cheap scrapbooking kits! In the package there were 2 My Little Shoebox patterned papers (if you want to see what the papers look like, go here and click Spring Collection 2008. Then select Butterfly. The papers i used were the first and second one, oh and also the overlay), MLS overlay, a round pink tag, heart brads and two bazzill sheets of cardstock.

Aluksi vähän hirvitti että mitähän minä niillä teen koska perhospaperit eivät ole oikein minun tyyliä, mutta täytyy sanoa että olin tosi tyytyväinen lopputulokseen. Niistähän tuli ihan minunnäköisiä :). Hih! Ainiin, itse lisäsin leiskoihin vielä kiilleliimaa, jalokiviä ja aakkostarroja. Jos näistä on jotakin kysyttävää, niin antaa tulla vaan :) hih! Tämä setti on myynnissä lokakuun alusta lähtien.

First I wondered about what I am going to make with them.. if anything, as butterfly papers aren't my style. But I must say that I loved working with those papers and I am really happy with what I made. They ended up looking like me :). *smile* Oh yes, I also added some glitter glue, gems and alphabet stickers to the layouts. If you have questions about the layouts, please ask. :) Oh yes, this set will be for sale from the beginning of October.

Ainiin, ja siitä torstaisesta.. minulla on aika varmasti siis ADHD! iik! No, se kyllä hyvä uutinen minulle sillä se vihdoinkin selittää kaikki jutut mitä olen monesti itsestäni ihmetellyt. En ole vain niihin ikinä löytänyt vastausta ennenkuin nyt. Täytyy sanoa että se kyllä tuntuu tosi hienolta! Jippii!! Voi että kun olisin vain tiennyt tuon jo paljon aikaisemmin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö niin? Asiasta olisi kyllä vaikka mitä kirjoitettavaa, mutta minusta on aina vaikea kirjoittaa kun tiedä että se kestää pitkään.. se olikin yksi asia mikä minulle vihdoinkin selvisi! Ei ihmekään että en ole ikinä asunut talossa/huoneessa mikä ei näytä kaatopaikalta.. ja miksi on niin vaikea monesti saada vastattua maileihin vaikka kuinka haluaisi... ja miksi syön miten syön..

Oh yes, and about my post on thursday. I am pretty sure that I have ADHD! eek! Well, it is actually super good news as it fully explains so many things that I have wondered about myself over the years. I have just never found an answer until now. It feels so so so good! Yippee!! I so wish I had known this a long time ago, but better late than never, right? Oh, there are soo many things that I would like to write here, but i always struggle when i know that something is going to take a while.. well, that is one of those things that I understood! And no wonder i have never lived in a clean house/room.. why I struggle with answering emails even if I so want to write them.. why I eat the way I do.. and lots more.

20 comments:

 1. Ihania leiskoja, molemmat! Ja kiva oli Inspiroidu -blogin haastekin... katsotaan, ehdinkö siihen mitään tekemään.

  Onneksi olkoon diagnoosista! On varmaan aika helpottavaa saada tietää, että kaikelle on olemassa jokin selitys. Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 2. Ihania molemmat mutta tuo alempi on mun suosikki! Ihan kuin taulu :) Ja voi että tuo sun kisu on sitten niin mielettömän upean näköinen<3

  Mukava kuulla, että vastauksia vailla olevat kysymyksetkin alkavat vihdoin selvitä ja asialle on olemassa selitys. Tsemppiä :)

  ReplyDelete
 3. Ihania sivuja olet saanut aikaan, taas kerran!

  Tuo diagnoosi tuli mulle jostain syystä ekana mieleen, kun kerroit aiemmassa viestissä saaneesi selityksiä asioihin. ADHD on hämmentävän yleinen sairaus ja varmasti valtava helpotus kuulla, että kaikilla tavoillasi on jokin yhteinen nimittäjä. Epävarmuus kun tuppaa olemaan se kamalin mielen nakertaja... Hienoa, kun vyyhti alkaa pikkuhiljaa selvitä, ehkä asiatkin alkaa helpottaa kun niitä voi tarkastella hieman eri vinkkelistä :)

  Halauksia sinne kauas ja täällä Suomessa sulla on hirmuinen tukijoukko, älä unohda sitä!

  ReplyDelete
 4. Hi Laura, I guess it makes it easier for you, if you can name you condition and have the right medication and/or strategies for coping.
  I felt as if I had a weight lifted when I was diagnosed with depression and went on medication. While I don't like some of the side effects I do enjoy being happy.

  ReplyDelete
 5. Kaunis kortti jälleen!!
  Hyvä jos asian selviäminen helpottaa sinua ja auttaa parempaan elämään.
  Diagnoosin teki lääkäri?
  Hämmästyin, mutta enhän tunne sinua niin hyvin:). Täällä blogissa näkee sinusta myös paljon ADHD:hen kuulumattomia piirteitä. Kuten upeat kuvasi kertovat: olet jaksanut keskittyä, teet asian loppuun, teet yksityiskohtaisia juttuja, sitoudut kilpailuihin jne. -

  Olet monenlainen! Jospa elämäsi alkaa helpottaa tiedon myötä ja palaset loksahdella paikoilleen...Voimia ja halit!

  ReplyDelete
 6. Jatta murmeli, ADHD kuuluu myös se että jos jostakin on tosi kiinnostunut, niin siihen on ihan loppumaton määrä energiaa.. hyperkeskittyminen.. en tiedä onko tuo ihan oikea sana suomeksi.. suoraan käänsin englannista. :)
  Minua ei ole virallisesti diagnosoitu. Olen itse lukenut siitä paljon ja jutellut asiasta psykologin kanssa.

  ReplyDelete
 7. Aivan ihania leiskoja :) Ihanaa, että sait takaisin luomisintosi :))Ja ihanaa myös se, että olet saanut vastauksia moneen kysymykseen..aivan niinkuin viestiteltiin tuossa muutama päivä aiemmin :) Muuten..sinulle olisi blogissani jotain :)

  ReplyDelete
 8. Heippa Laura ja muut! Ihania ovat minunkin mielestäni nämä uuusimpasi; tykkään hirveästi siitä, kun laitat omia kuviasi leiskoihin, se tekee ne niin hurmaavan persoonallisiksi!

  Mukavaa oli kuulla myös tuosta diagnoosistasi; nythän se ura urkenee, kun syyt ja seuraukset alkavat selittyä... Siitä tuleekin mileeni yksi syvällinen ajatuksen aihe: mikä teidän kaikkien mielestä on elämän tarkoitus? En etsi nyt mitään runokirjojen tai sananlaskujen "kliseitä", vaan todellisen elämän tuomia kokemuksia siitä, mikä täällä maailmassa LOPPUJEN LOPUKSI ON TÄRKEÄÄ, when all is said and done...

  Vastauksia etsiskelen blogissani, osoitteessa http://noorajah.vuodatus.net

  Aurinkoisia syys/kevätpäivä, maanosasta riippuen!

  ReplyDelete
 9. mahtavat sivut olet tehnyt!!! Kiva että olet saanut vastauksia kysymyksiin joita sinulla on ollut!

  ReplyDelete
 10. aivan huikaisevan hienot!
  kuin myös haaste oli ihanainen:)

  koulussa artesaaniksi opiskellessa oli parikin adhd:tä ja kovinkin tuotteliaita olivat kädentaitojen saralla ja innostuminen kaikkeen oli päätä huumaavaa:) mutta se muu koulu ehkä takkuili, mikä sai epäilemään että omia tekosyitäni koulun takkuiluun:):)

  ReplyDelete
 11. Ihanat sivut ja haaste.. Sinä osaat käyttää leikattuja valokuvia niin ihanasti, liekkö pystyn itse mihinkään. Aikomus on kuitnekin yrittää.. Tuo muovikuvio on upea ja timantit tuo vielä lisää ihanuutta siihen.. :D

  May:n sanoihin yhdyn, muista että täällä on monia välittäviä ihmisiä ja varmasti löytyy tukea, jos tarvitset. Mukava kuulla, että asiat selvenevät.

  ReplyDelete
 12. Hienoa että olet saanut vastauksia :)

  Äitini on kasvatusalan ammattilainen ja hänellä on ollut jo useampia diagnosoituja ADHD tapauksia urallaan... osa vakavia lääkehoitoa vaatineitakin :( Ja ihan oikeassa olet tuon suhteen että niihin omiin mielenkiinnon kohteisiin tuon sairauden yhteydessäkin löytyy keskittymiskykyä vaikka kuinka paljon!

  Itse (kuten myös äitini) uskon että ADHD on yleisempi sairaus kuin vielä on ehditty edes tutkia...

  Petja on ollut syntymästään lähtien poikkeuksellisen vilkas lapsi ja koska ADHD on yleensä perinnöllinen sairaus/olotila niin varasin jo kuukausi sitten kaiken varalta ajan tutkimuksiin. Jos hänellä se on niin hyvä mitä aikaisemmin saamme sen tietää jotta voimme helpottaa sitä myös kasvatuksen avulla!

  Lisäksi asiaa paljon luettuani ja tutkittuani voin antaa heti muutaman vinkin joiden avulla ehkä voit voida paremmin ja jotka meillä ovat ainakin keskittymisvaikeuksiin auttaneet. Eli tärkeimpänä riittävä uni, säännöllinen päivärytmi, mahdollisimman kasvipitoinen ja kalapitoinen ruokavalio ja ravintolisänä omega 3 / kalanmaksaöljy!

  Muistahan kuitenkin että siihen liittyy myös positiivisia asioita: ADHD persoona on nimittäin usein poikkeuksellisen kekseliäs ja mielikuvitusrikas, empaattinen ja voimakkaasti tunteva, energinen, luova, innokas ja motivoiva! Ihan kuin sinä oletkin ADHD:n kanssa tai ilman :D

  Ja tukijoukkoja Suomesta tosiaan löytyy!!! Iso halaus sinulle :

  ReplyDelete
 13. Niin ja huippuihania nämä sinun skräppisivut :D

  ReplyDelete
 14. Ihanat sivut, tykkään sivuissasi erityisesti noista pienistä yksityiskohdista ja kivasta tunnelmasta :)

  ReplyDelete
 15. Nämäkin ovat molemmat todella kauniita sivuja. Oma suosikkini on tuo ylempi, tykkään sen väreistä. Olet tosi taitava!

  ReplyDelete
 16. Voi kuinka ihania sivuja, taas kerran. Ja yhdyn onnitteluihin siitä, että olet ratkaisemassa elämäsi mysteeriä, olet upea kun jaat tämän meidän kanssamme!

  ReplyDelete
 17. Sinulla on upeita leiskoja, ihana katsella :)

  ReplyDelete
 18. aivan mahtavan ihania ja kauniita scrapbook sivuja siulla, oli pakko jäädä ihastelemaan kaikkia tekeleitäsi. :) Upeeta!<3

  ReplyDelete
 19. Kiitos kivasta haasteesta Inspiroidu-blogissa! Aivan ihania nämä sinun punasävyiset sivusi, samoin kuin muutkin kyllä. Kuvien muotoonleikkaaminen on mulle ihan luontevaa, mutta kiva nähdä siihen sinultakin näin upeita esimerkkejä.

  Hauska sattuma, että juuri vähän ennen haastetta inspiroiduin eräästä aikaisemmasta työstäsi, jossa olit käyttänyt kukkia valkoisella pohjalla. Käytin sitten kukkia itsekin, ensimmäistä kertaa ja riittävästi sitten kerralla... :D Hilpaisen tästä lataamaan sivun blogiini, että pääset näkemään. Vielä kerran: kiitos inspiraatiosta!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.