Monday, 1 September 2008

~photo challenge and a card~

Tulipas sitten pidettyä taukoa blogista. Viime viikolla oli kyllä niin kamala olo, ettei haluttanut tehdä mitään.. tai no, välillä halutti kovasti askarrella mutta siitä ei tullut yhtään mitään. Ahdisti heti kun vähänkin yritin. plääh. Nyt on ainakin vähän parempi olo joten päätin että pitää kyllä laittaa blogiin jotakin!

Well, I ended up staying away from my blog for a week. I felt like shit last week.. just so awful and depressed. Didn't feel like doing anything. Well, I actually did feel like being crafty every now and then, but then I sat down to do something I just felt super anxious. Now I feel a bit better, so I wanted to update my blog immediately!

Minä päätin osallistua Ella Eliisan valokuvaushaasteeseen. iiiiik! Se alkoi tänään! Joka päivä koko syyskuun ajan pitää ottaa 100 kuvaa päivässä. huh huh! Hirvittää kyllä jo nyt, mutta olen halunnut jo pitempään ottaa enemmän kuvia. Ikinä ei vain oikein tiedä että mistä niitä ottaisi jne. Nyt vain pitää ottaa jotakin. En tiedä tuleeko niistä mitään, mutta katsotaan. Voi olla että ensimmäinen viikko menee siinä että yrittää väkisin etsiä tarpeeksi kohteita. Ulkoinen kovalevy on ostettu, joten sinne mahtuu hyvin kaikki kuvat. jee! Tänään olen ottanut jo 80 kuvaa, eli vielä pitäisi parikymmentä napsaista. Tässä pari kuvaa tältä päivältä:

I decided to take part in a photography challenge. eeeek! It started today! Every day in September, I will have to take 100 photos. *sigh* I am scared already, but well, I have been wanting to learn to take more photos. I just have no idea what to take pics of! I bought an external hard disk so I can easily fit the photos there. Here are a couple of photos from today. I still need to take 20 more.Äsken sitten yritin taas istahtaa askartelupöydän ääreen ja toivoin toivoin toivoin, että saisin tehtyä jotakin! Ihme kyllä.. sain valmiiksi kortin!
Kävin aikaisemmin päivällä Scraptacularissa (no, kävin siellä kyllä kahdesti.. hihii!) ja ostin uuden fiskarsin lävistimen. Mietin pitkään sitä korttipiireissä nyt supersuosittua Threading water lävistintä, mutta en sitä sitten kuitenkaan ostanut, kun se ei vain tuntunut jotenkin omalta. Sen sijaan ostin tällaisen. Minusta se on kyllä tosi upea!!!


A while ago I decided to sit down at my crafty desk again and I was so so so so hoping that I will get something done. A miracle happened.. I finished a card!!!
Earlier today I visited Scraptacular (well, twice actually.. *LOL*) and bought a new Fiskars punch. I thought about buying the threading water punch which is soooo popular now among card makers and scrapbookers, but it just didn't feel like my thing. So, I bought this one instead. I think it is gorgeous!Sitä piti sitten tietenkin heti käyttää korttiin ja tässä valmis kortti. Käytin October Afternoon paperia, Hero Artsin lintuleimasintä ja Scraptacularista ostettua ihanaa nauhaa. Kuvat väritin copiceilla. Celebrate on making memories siirtokuva. Kun kortin avaa, sisäpuolella on myös tuota paperia, se näkyy kivasti lävistäjän tekemien kuvien alta.

Of course, I just had to use it immediately and here is the card. I used October Afternoon paper, Hero Arts bird stamp and lovely ribbon bought from Scraptacular. I coloured the images with Copics. Oh, and the word celebrate is a making memories rub on. When you open the card, there is a strip of same paper, which shows nicely through the punched bits when the card is closed :).

10 comments:

 1. Tosi kaunis kortti! Mulla alkoi kuvaushaasteen eka päivä heti oikein rykäisyllä kun mulla on nyt jo yli 160 kuvaa otettuna. Voi kun muutkin päivät olis yhtä helppoja mutta samoin mua kans vähän jännittää kuinka käy :D

  ReplyDelete
 2. Sitä mun piti vielä sanoa, että kiva kun lähdit haasteeseen mukaan kun on niin kiva nähdä kuvia sieltäkin päin maailmaa :)

  ReplyDelete
 3. Ihanan kortin olet taasen tehnyt! Tykkään tyylistäsi tosi paljon :)

  Mutta tulin vielä kiittämään leimoista ja leikkureista, kolahtivat jo perjantaina postilaatikkoon ja hiukan olen päässyt jo testailemaan. Ne on ihania kaikki! KIITOS ja auringonpaistetta päivääsi!

  ReplyDelete
 4. Aivan ihanan kortin olet tehnyt :o)
  Ja juu, laita ottamiasi kuvia vähän aina tännekin, muakin kiinnostaa sen maanosan kuvat. Niin joo, mun on pitänyt laittaa sulle meiliä, pitääkin alkaa kirjoittelemaan :o)

  ReplyDelete
 5. Wau, mikä kortti! Vaikka on yksinkertainen, niin silti tosi upee.

  ReplyDelete
 6. kiva kuulla taas sinusta:)

  ja ihanan kortin olet tehnyt, lintumleimasin on tosi hieno!

  Pauliina

  ReplyDelete
 7. ihana kortti:) kivoja kuvia olet napsinut:)

  ReplyDelete
 8. Good to hear you're feeling somewhat better... I'm about to finding a little something for you - so you can look forward to that! Hope I'll be able to send it later this week.

  Take care, sweetie!

  ReplyDelete
 9. What an absolutely cute card! Love it! :)

  And 100 photos a day is A LOT! I do that on holidays, but at home it seems hard, hehe.

  ReplyDelete
 10. Oh I love your birdie card! That fiskar punch is awesome!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.