Wednesday, 24 September 2008

~snowmen in a row christmas card~

Tosi kiva mieli kun saan tehtyä korttejakin nyt! :) Tällainen joulukortti syntyi eilen. Aika yksinkertainen mutta ihan kivalta se minusta näytti. Tämä on tehty TAC:n setillä nimeltä winter tags. Setissä on kolme eri 'paria'.. nuo kuvan lumiukot, sitten porot ja joulupallot. Yritän saada jokaisella tehtyä kortin. Paperi on Fancy Pantsin.. taustapuoli :).

Feeling really happy as I am getting cards done now :). I made this xmas card last night. Very simple but I thought it looks pretty. I made this using another TAC set called Winter Tags. The set has three 'pairs', the snowmen in the picture as well as reindeer and xmas baubles. Paper is Fancy Pants.

9 comments:

 1. Aivan ihana yksinkertaisuudessaan, tykkään hirmu paljon :)) Jään odottelemaan seuraavia :)

  ReplyDelete
 2. Niin kaunis kortti, alareunan kuviolävistys tekee pisteen iin päälle.

  Sinä onnekas, joka olet saanut Urban Prairieta hyppysiisi..... =) Toivottavasti sitä saisi pian täältäkin *odottaa kieli pitkällä*

  ReplyDelete
 3. Oioioi, ihana kortti! Noi lumiukkelit on ihan mahtavia ja muutenkin upea kortti! :)

  ReplyDelete
 4. How completely adorable! LOVE it!

  ReplyDelete
 5. Tosi mukava kortti ja hauskaa, että siinä on tagi mukana. Vähän niin kuin pieni joululahja, jota voi käyttää vaikka kirjanmerkkinä. :)

  Tykkäsin tosi paljon myös aikaisemmista pingviinijoulukorteista. Olet ahkera!

  ReplyDelete
 6. Oi kun ihana, mä tykkään sun korteissa tästä selkeydestä joka tuo hyvin esille hienosti väritetyt kuvat. Itse olen viimeaikoina kompensoinut heikkoa väritystä runsailla koristuksilla ;o)

  ReplyDelete
 7. lovely card!!
  hugs and smile BA

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.