Friday, 5 September 2008

~So you think you can scrap, round #1~

Olette varmastikin huomanneet tuon vilkkuvan napin tuossa oikealla. Eli Scraptacularissa alkoi keskiviikkona skräppikilpailu. Pakkohan siihen oli tietenkin osallistua. hih! Täytyy sanoa että kilpailussa on mukana kyllä sen verran taidokkaita naisihmisiä, että ei ole toivoakaan kovin pitkälle pääsyssä, mutta voi olla että teen silti kaikki haasteet. Katsotaan, katsotaan.

I am sure you have noticed the blinkie on the right. A new scrapping competition started at Scraptacular on wednesday. Of course, I had to take part! :) I must say though that the competitors are unreal, so I don't think even for a moment that I can get far in this one. But I might still do all the challenges. We'll see.

No, mutta keskiviikkona postitettiin ensimmäisen haasteen kriteerit. Ne oli kyllä minulle tosi sopivat, mutta vähän hirvitti kun skräppi-into ollut kadoksissa parisen viikkoa. No, aloin leikkelemään kuvia paperista ja siitä se innostus tuli pikkuhiljaa takaisin. Tänään sain sitten leiskani valmiiksi ja tässä se on :). Ihan tyytyväinen olen. Leikkelin American Crafts paperista irti kaikki nuo kukat ja lehdet erikseen ja sitten aloin taiteilemaan niitä paikoilleen. Täytyy sanoa että monta kertaa niitä saikin värkätä kun eivät millään meinanneet löytää oikeaa paikkaa. Ah, noista minun hienoista malliposeerauskuvista pitäisi kyllä saada lisäpisteitä. hihii! :)

Anyway, on wednesday we got the criteria for the first challenge. They really suited me well, but I had lost my scrapping mojo for well over a week and that made me worry. But I picked up a sheet of American Crafts paper and started cutting out those gorgeous flowers and leaves and little by little I got more into it. It was fun to try to start finding the right places for them all, but it sure did take quite a while. Ah, I think I should definitely get some extra points for those wonderful modeling poses. :)

14 comments:

 1. Upea sivu! Tykkään sitten aina katsella tekemiäsi skräppisivuja ja kortteja, koska sulla on niin ihana ja rohkea tyyli tehdä niitä ja ennenkaikkea teet niin yksilöllisiä ja omantyylisiä askarteluja, joista saan aina virikkeitä omiin töihini :)

  ReplyDelete
 2. Itse olet kyllä niin taitava, että jos ne muut ovat (muka) vielä taitavampia niin mitä ihmettä he sitten tekevät. :D Tosi hieno sivu, tykkään tavastasi käyttää värejä.

  ReplyDelete
 3. Minäkin tykkään tästä ja erityisesti väreistä.

  ReplyDelete
 4. Hieno!! Tosi hieno!

  ReplyDelete
 5. hiemanko kuule on ihanuus! nuo kukat on tosi hienot!!

  pitää ehkä tästä yhtäkkiä kipaista käymään nimittäin taitaa olla ehkä 20 ehjää paperia, palasia vähän enemmän:) olen jo hieman yrittänyt korjailla tilannetta.. :)

  ReplyDelete
 6. Aivan huikean hieno sivu!! Kovan työn olet tehnyt leikellessäsi noita kukkasia, mutta näinhän se menee, että kyllä työ kannattaa, kun lopputulos on noin hieno! Upeat raikkaat värit, niinkuin aina töissäsi. Ja ihanaa, kun olet saanut skräppäysintosi takaisin :) *pitää peukkuja Lauralle*
  Ja kiitos vilkutuksistasi, perille tuli piristäen kovasti päivääni :))

  ReplyDelete
 7. Tosi hieno sivu, jotenkin niin tasapainoinen asettelultaan ja väreiltään. Hyvä Laura!

  ReplyDelete
 8. GORGEOUS layout, Laura!! Love those flowers and the distressed edges. ♥

  ReplyDelete
 9. Tämä on aivan mahtava sivu! Olet taatusti vahvoilla tässäkin kisassa!

  ReplyDelete
 10. Lisäsin muuten blogisi omaan blogiini "mitä luen" -listalle. Toivottavasti ei haittaa :)

  ReplyDelete
 11. Ai kun kaunis, mie aina tykkään kun on väljää, ja miten tuo valkoinen tausta onkaan kaunis, miksi sitä ei tule käytettyä enempää! Onnea kisaan, jännää nähdä mitä seuraavana tulee!

  ReplyDelete
 12. Hieno sivu :)

  Onko sulla myynnissä vielä niitä kirjainleimasimia joihi tulee leikkuri mukaan? Joita oot mm. Maijulle suomeen myynyt

  ReplyDelete
 13. hintriika, laitahan mailia tänne: askartelu75@gmail.com :)

  ReplyDelete
 14. on niin mielettömän hieno sivu!!!!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.