Tuesday, 2 September 2008

~today's photo challenge~


Tässä muutama tämän päivän otos. Aika harmaita ovat koska aamu oli tosi sateinen ja harmaa... kävin kaupungissa lääkärillä joten sain siinä samalla napsittua autosta kuvia :). Tuo viimeinen oli n.10:30 aamulla joten silloin aurinko jo paistoi. Jippii! Kaupunkireissulla tuli otettua 83 kuvaa. Eilisen saalis jäi 96. No, yritän tehdä niin että jos joskus jää vajaaksi, niin otan sitten toisena päivänä taas enemmän kuvia.

Here are a couple of photos from today. They are pretty grey as the morning was so rainy... I went to the city to see a doctor so I got to take some photos on the way as Paul was driving :). That last one was taken at 10:30am, so sun was shining then. Yippee! I ended up taking 83 photos by the time I got home. Yesterday i managed 96. I am trying to do so that if some days I end up not taking enough, I will try to take more on another day then to balance.

6 comments:

 1. Huomasin eilen, et meinaat osallistua tohon haasteeseen ja itsekin vähän innostuin, mut ehkä haastan pelkästään itseni ihan vaan huvikseen. En harrasta skräppäystä, joten kuvia en niin paljon tarvitse, mut haluaisin, et mulla olis AINA kamera mukana, koska välillä vastaan tulee todella kuvauksellisia hetkiä ja juttuja. Innolla odotan lisää kuvia sulta!!

  ReplyDelete
 2. Tosi kivoja kuvia. Ja ihana päivä teille muuttui aamun harmaan jälkeen :)

  Vähän harmittaa kun en voinnut osallistua kuvahaasteeseen mukaan. Oma nykyinen kamera kun on sellanen, että patterit loppuu muutaman kuvan jälkeen ja joka kerta kun patterit pitää vaihtaa nollautuu siellä kaikki asetukset.

  ReplyDelete
 3. ihana kun tulee kaikilta (luultavasti:) ) niin erilaisia kuvia! hauska katsoa että millaisia päiviä tahi elää yleensä toisilla on omaan verrattuna.
  itsellä olisi tarkotus koota sitten jonkinäköiseksi kirjaseksi millainen oli mun syyskuuni. tän päivän saldo on vasta kolme, on niin flunssanen olo että vielä aivan vaiheessa. ulkona odottaa kärpässienet mua kuvaamaan mutta nyt just sataa melkoisesti.. vaikka sadetta rakastankin niin kamera ei ehkä niin paljoa:)

  ReplyDelete
 4. Ihania kuvia.. Ihan kateellinen olen teidän muiden kuvista, omat oli niin hätäisiä otoksia.. Enkä oikein osaa säätää kameraakaan. Tykkään tuollaisista oksa otoksista kuten tuo toinen kuva.. Kauniita ne on kyllä kaikki.. :)

  ReplyDelete
 5. hi dear just saw all the new stuff on your blog...its amazing and i m so sure that u will win this contest
  Meenakshi

  ReplyDelete
 6. Oh how I would love to go to australia some day... thank you so much for your sweet comment on my blog!
  Birgit :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.