Tuesday, 16 September 2008

~two Feathers MacGee cards~Nyt pääsin tekemään seuraavat kaksi korttia eri leimasimella. Tämäkin ihana otus on Eat Cake Graphicsista ostettu ja on nimeltään Feathers MacGee. Hihii! Hassu kananen. Tällä hetkellä näyttää tulevan vain tosi yksinkertaisia kortteja, mutta eikö ne kuitenkin näytä minulta? Ylemmän kortin paperi on October Afternoon. Kaikki kartongit ovat Stampin Up, samoin kuin aakkosetkin alemmassa kortissa. Ylemmän kortin aakkoset ovat tarroja.

Here is my next double card. I mean.. making two cards with the same stamps. I picked another Eat Cake Graphics stamp.. this cutie is called Feathers MacGee. *LOL* Funny chook. At the moment I seem to be making really simple cards, but they do look like me, don't they? I do seem to be struggling with embellishments atm. Oh well, it comes and goes.

Minun leiska löytyy muuten Basic Greyn sivuilta. käääääääääk!!!! Jos menet sinne, niin klikkaa gallery ja siitä vasemmalta löytyy minun nimi designer listalta. kiva kiva :).

One of my layouts can now be seen on the Basic Grey website. eeeeeek! If you go there, click gallery and you can then find my name from the list of designers. fun! :).

8 comments:

 1. Ihanat ja tyylikkäät kortit, kyllä ne on sinun näköiset! Vau, mahtavaa kun pääsit BasicGreyn ideagalleriaan! Tuo onkin tosi hieno leiska.

  ReplyDelete
 2. no kyllä on ihan sinun näköset kortit! :) ja wau! toi on varmaan joka bg-fanin unelma päästä bg:n galleriaan! voisinkin skräpistellä tuon leiskan sinulta joku kerta... :)

  ReplyDelete
 3. Wautsi wau, tykkään tuosta alemmasta. Se on ihan kuin "kaupasta ostettu" sillain hyvässä mielessä eli erittäin "professionaali" U P E A!

  ReplyDelete
 4. Ihanat kortit, mahtavat värit ja tosi hauska leimakuva. Ja onnea bg:n galleriaan pääsystä, mitä en kyllä sinänsä ihmeenä pidäkään, olet sä kyllä niin taitava niin korteissa kuin skräpeissä :o)

  ReplyDelete
 5. Love that birdie - it puts a smile on my face everytime I see it! Awesome, happy cards!!

  ReplyDelete
 6. Love that second card...the colors just pop and I love how you left that last square tan...wonderful!

  ReplyDelete
 7. That chicken is so stinkin' cute!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.