Tuesday, 9 September 2008

~two pixie poppy cards~Vaihteeksi kortteja minulta. Korttien tekeminen ei kyllä vieläkään oikein suju, mutta yritetään. Ajattelin että jos yrittäisi tehdä jokaisella leimasimella kaksi korttia! :) En tiedä saanko ikinä niitä tehtyä, mutta pikkuhiljaa. Ensimmäiseksi valitsin tämän ihanan Eat cake Graphics leimasimen nimeltä Pixie Poppy. Eikö olekin suloinen? Paperi on American Crafts, nauha SU, aakkoset SU ja vielä rub on myös on SU. Kumpikin kuva on väritetty copiceilla enimmäkseen. Pitäisi harjoitella niiden kanssa enemmän, mutta tarvitsee lisää värejä. iik!

Some cards by me for a change. I still find it difficult to make them, but I am going to keep trying. I thought that I would make two cards with every stamp/stamp set that I have! :) I don't know if I will ever get to use them all, but bit by bit. First I picked this gorgeous Eat Cake Graphics stamp called Pixie Poppu. isn't it cute? Paper is American Crafts and the brown ribbon, floral rub on and the alphabets are Stampin up. I coloured the images with Copics mainly. I need more practice with those, but I so need more colours. eek!

Pääsin muuten seuraavalle kierrokselle tuossa skräppikilpailussa. Kiva että joku oli äänestänyt minuakin. Päätin nimittäin että itseäni en äänestä, vaikka saisikin. Jotenkin se ei vain tunnu oikealta. Huomenna varmaankin saadaan uusi tehtävä. iiik! toivottavasti se ei ole mikään kamala.
edit: Se onkin jo postitettu forumiin. iik! Onneksi ei ole kamala.

Hey, I made it to the next round of the scrapping competition. How wonderful that someone had voted for me! I decided not to vote for myself, even though it is allowed. Somehow it just doesn't feel right to me. Tomorrow we will get our second assignment. I hope it won't be terrible.
edit: ah, it has been posted already! eeek! Not too bad. :)

Vieläkin on vähän vaikea olla... on tosi yksinäinen olo ja sitten on mieli maassa ja mikään ei tunnu hyvältä. Olisi kiva kun olisi ihmisiä kenelle voisi aina välillä soittaa ja jotka soittaisi minulle. iik! kääk! Onneksi äiti ja eno ovat tulossa kuukauden päästä tänne. Ja me taidetaan muuttaa täältä Australiasta pois. Ei tämä vain taida olla se meidän juttu. Ehkä muutamme takaisin Suomeen. Olisiko kiva?


I am still not feeling so good... I feel so lonely and depressed. Nothing feels good then. I so wish I had people that I could call and who would call me, too. Just miss that interaction. eek! Fortunately my mom and my uncle are coming here in a month. Oh yes.. I think we are going to move away from Australia. I think this just isn't the country for us. Maybe we will move back to Finland.

15 comments:

 1. hienot kortit:)
  juu, muuttakaa suomeen vain:) olisi mukavaa!
  ja niin, kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu, hymyä huuleen vain:))))

  ReplyDelete
 2. Ihania kortteja.. :) Oonkin kaipaillut sun kortteja.. Ja tervetuloa vaan takasin Suomeen.. :)

  ReplyDelete
 3. Hienot kortit! Minä olen myös odotellut jo ihania korttejasi. Olisipa kiva jos muuttaisitte Suomeen :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos aivan ihanasta kortista ja aakkostarroista!! Kävin viikonloppuna Kälviällä ostoksilla, joten eiköhän aakkostarrat piakkoin käyttöön pääse :) Hymyä huuleen, toivottavasti aurinko taas pian paistaa sinulle! Ja jälleen aivan ihania kortteja, tervetuloa suomeen vain!! :)

  ReplyDelete
 5. Oishan se kuule aivan mahtava ku tänne tulisitte takaisin! Ja asettuisitte vielä johonkin suht lähiseudulle! ;) Nuo kortit oli aivan ihania! Niin ihanan vaaleanpunaisia!!! <3 -seija-

  ReplyDelete
 6. Hienot kortit!

  Tervetuloa vaan Suomeen! :-)

  ReplyDelete
 7. ihania! kivat värit ja suloiset noi leimakuvat. :)
  tiedän kuinka inhottavaa on asua niin kaukana kaikista ja kaikesta tutusta (tosin ikinä en NOIN kaukana ole ollut) että ymmärrän miksi haluat takaisin. itsellä helpottaa nyt kun marraskuussa päästään muuttamaan "puoliväliin". :) tervetuloa vaan takaisin! tuo se kiva askartelukauppa mukanas! ;)

  ReplyDelete
 8. Kumpikin kortti kaunis ja hauska. Toivotan sinulle voimia ja olotila kohenee. Täällä tämä Suomi on ihan paikallaan, tervetuloa!

  ReplyDelete
 9. Ihania ovat :) Ja tervetuloa takaisin :) Olisikin kiva juttu :)

  Muista vaan sitten pakata muuttokuorma täyteen kaikkia ihania askartelujuttuja mitä täältä ei saa :):):) Hih!

  ReplyDelete
 10. Oi, olipa kiva ylläri, kun olit tehnyt korttejakin välillä (ja vieläpä vaalianpunaisia :)))..ei sillä, skräppisivusi ovat huikeita, mutta niin ovat korttisikin ja ovat aina niin erilaisia..jään odottelemaan seuraavalla leimasimella tehtyjä :))
  Ja teretulemast Suomeen, mää ilmottaudun ainaskii heti innokkaaks tulemaan skräppäysoppiin :)) Aurinkoa päiviisi, tsemppiä!! -Miia

  ReplyDelete
 11. MoikkaMOi,

  Kyllä ovat ihania kortteja!
  Koti-ikävä varmasti iskee aina välillä, asuttehan kaukana kaukana suomesta mutta kyllä kaikki aina jotenkin asettuu! Mutta aina pääsee pois...
  Marika

  ReplyDelete
 12. Ihanat kortit olet tehnyt! Toivottavasti mielialasi paranee... voin vain kuvitella kuinka yksinäiseltä olo tuntuu toisella puolella maapalloa kun suku ja ystävät on täällä Suomessa. Voi kuinka ihanaa olisikiaan, jos muuttaisitte takaisin Suomeen! Sitten kyllä tavattaisiin heti ensi tilassa :)

  ReplyDelete
 13. Onneksi olkoon jatkosta pääsemisestä!! Ihanan kaunis korti! Toiv. voit paremmin pian! Ei oo kiva tuntee itseänsä yksinäiseksi! Isot halit!

  ReplyDelete
 14. Hey, thanks so much for your nice comment on my Dog is my Copilot LO, much appreciated!
  Your works are amazing!!!
  Ciao ciao,
  Simona

  ReplyDelete
 15. Hi Laura, I've missed you on scrapboutique but I can see you have been doing some serious thinking. If you do go home to Finland, I hope it won't be before we meet in December.
  It is a good thing the internet is international.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.