Wednesday, 8 October 2008

~cutiepie owl birthday card~


Jippii!!! Värkkäsin tätä korttia koko päivän, kun ei siitä vain meinannut tulla valmista. Mutta sain kuin sainkin sen tehtyä! Käytin uusia leimasimia mitkä tulivat eilen postissa. iiiiihana tuo pöllönen! iik! Värittelin kuvan copiceilla ja Stampin Up tusseilla. Taustapaperi on muistaakseni Chatterbox.. mutta aika vanha sellainen. Kuva on kyllä taas ihan surkea. Olen niin laiska etsimään hyvää kuvausvaloa.. +laiska Laura+

Yippee!! I kept working at this card all day as I kept struggling all the time. But I managed to get it ready! I used some lovely new tac stamps which arrived in the mail yesterday. I looove that owl! what a cutie! I coloured the image with copics and Su markers. I think that the patterned paper is chatterbox.. quite an old paper already. My photos sucks though. I am so lazy at trying to find a good place with the right light. *lazy Laura*

Ja pari juttua mitkä olen unohtanut kirjoittaa:
*Sassafras Lass paperit jne saapuivat VIHDOINKIN tännekin! Kävin niitä ostamassa sitten samantien ison kasan ja chipboard kuviotkin piti tottakai ostaa, kun ne oli ihan järisyttävän söpöjä!
*Vähän ennenkuin ne tuli tänne, sain postissa voittamani palkinnon Sassafras Lassin blogista. Eli pakkauksen mikä sisälsi kaikki Happy Place paperit ja tarrat. NAM!
*Muistatteko tämän supermies kortin? Hihii! Voitin sillä palkinnon! iiiiik!!!! Nyt vain innolla odottelen että se tulee postissa :). Tuli kyllä tosi iloinen mieli tuosta!
*Pistin hakemuksen yhteen skräppäily design teamiin, mutta eipä onnistanut.. en kyllä ihmettelekään. Mutta hyvä että yritin kuitenkin.
*Viime postauksessa mainitsin että yritän päästä tosi kivaan design teamiin. Pääsin siinä toiselle kierrokselle (vaikka hakemuksia oli kuulemma ollut tosi paljon! vau!) ja siihen tein ne neljä korttia. kääk! iik! Voi että olisi ihana jos pääsisin siihen, mutta jos ei, niin aion kyllä yrittää joskus uudelleen. :)
*Ostin myös vasta kasan niitä IHANIA My mind's Eye joulupapereita. voi hyvänen aika että ne on ihania! My minds eye papereissa on kyllä monesti muutenkin aivan ihanat värit.

Siinäpä sitä olikin :)

And then a couple of things which I have forgotten to write here:

*Sassafras Lass papers finally landed here, too!!! Of course, I kept stalking Scraptacular all week *LOL*. I bought lots of lovely papers and also the chipboard shapes as I just couldn't resist those!
*A couple of days before that, I received my prize from sassafras lass blog. Got my super cute collection pack of Happy Place. eeek! It is so gorgeous!
*Do you remember this superman card? I won a prize with it! Yippee!!! Now I am super eagerly waiting for it to arrive. eeek!
*I applied to a scrapbooking design team. No success. Not surprised.
*In my last post I mentioned that I am trying to get to a super nice stamping design team. oh, it would be sooo fantastic. I got through to the second round and just mailed my four challenge cards in. Eeek! wish me luck.
*I also just bought a pile of GORGEOUS My mind's Eye christmas papers. goodness me, those colours are just sooo pretty!

I think that's it.

12 comments:

 1. jipii, sulla on kivoja uutisia täällä:) ja niin ihana pöllönen:) kortissa..

  ReplyDelete
 2. Onneksi olkoon kaikesta!! =) osi ihana kortti! Toiv. saat DT paikan! Pidän peukkuja pystyssä!!

  ReplyDelete
 3. This is adorable!!!!! Love the layout and your fabulous coloring!

  ReplyDelete
 4. vitsi sä OOT hyvä! :D sun pitää hommata kohta palkintokaappi! hih! ja toivotaan, että pääset siihen d-teamiin. ihana kortti!

  ReplyDelete
 5. Onnea Laura!! Ja pidän peukkuja!

  ReplyDelete
 6. Paljon onnea myös minulta!!! Aivan ihania kortteja olet tehnyt :)

  ReplyDelete
 7. Hi Laura!!
  How are you beautiful!!
  Thouhgt I'd pop in and see some of your gorgeous work, love your cards!

  ReplyDelete
 8. I love your card and the owl is so cute. By the way I dont think your photo is bad.

  ReplyDelete
 9. love your blog come visit mine and write a coment please :http://teenagerblog-mindy.blogspot.com/
  love mandy

  ReplyDelete
 10. Onnitteluja täältäkin :)
  Tämä on kyllä ihanainen! Niin tyylikäs että ja tykkään noista väreistä kovasti, todella upea kokonaisuus. Näissä sinun korteissasi on sellainen jännä juttu että ne näyttävät ihan siltä kuin olisivat tehdastekoisia (siis sen takia että ovat niin huolellisesti tehtyjä) ja silti niin originaaleja :)

  ReplyDelete
 11. Awwwww........this is cute! I just love the owls! TFS!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.