Sunday, 19 October 2008

~super cute princess Anya~


Ah, voi että oli ihana askarrella tänään. On tosi kiva että on vieraita käymässä, mutta välillä on kyllä ihan pakko saada vähän omaa aikaa ja tehdä niitä tavallisia omia juttuja. Vieraat katsovat just Paulin kanssa elokuvaa ja minä olen laittanut huutopaketteja (ja nauhakuoret ovat nyt vihdoinkin valmiina ja lähtevät matkaan aamulla! JIPPII!!) valmiiksi. Sitten aloin kortintekoon ja sain tehtyä tämän. Siinä on sairaanhoitaja Anya vaihtunut prinsessan rooliin. hihii! Yhtä kauniilta näyttää prinsessanakin :). Oli kyllä taas aivan ihana väritellä tuota kuvaa ja muutenkin kortin kokoaminen onnistui tänään paljon tavallista nopeammin. No, yksinkertainen korttihan tuo onkin!

ainiin, baula, nuo edellisen kortin paperit ovat Stampin Up ja valitettavasti niitä ei ole enää saatavilla :(.

Ah, it was so much fun being crafty tonight. It is super great to have guests, but every now and I do need to take a bit of time to do my own stuff for a while. Otherwise I go a bit nuts. My guests are watching a movie with Paul at the moment and I have been working on this card. Cute nurse Anya is in her princess costume and looking sooo gorgeous. Look at that beautiful red hair :). I love colouring this one and I managed to put my card together a lot faster than usually. Well, it is pretty simple, but still.. I am always so slow.

9 comments:

 1. Ai miten ihana tämäkin.. Sieltä siis kaikki ihanat paperit joita ei mistään löydä.. :)

  ReplyDelete
 2. Ihana!!! Nää sinun kortit on aina niin raikkaita ja saa hyvälle mielelle :)

  ReplyDelete
 3. Sinun tyylisi sopii näille leimasimille todella hyvin!!! Ihan käsittämättömän hieno

  ReplyDelete
 4. This card is absolutely adorable! You've got some really cute and fun cards posted here! Thanks for sharing!

  ReplyDelete
 5. This card is too cute!! Love the princess!!

  ReplyDelete
 6. LAURA!! I saw your card on Pink Poison's website before I saw it on your own blog! hahahaha! Love the intense reds and greens! I'm eagerly awaiting my first Anya this week - can't wait to ink her up now! :D

  ReplyDelete
 7. Thanks for commenting on my blog Laura!!!! I just saw your post of SCS!!!! Can't wait to see your round 2 cards!

  ReplyDelete
 8. Ihana kortti :o) Mä sain omat Anyani tänään, pitää testailla niitä, tosin en varmaan saa niitä noin kauniisti tusseilla väriteltyä, mutta kokeillaan, ihania ne kyllä on.

  ReplyDelete
 9. klik klik!! Tunnustuksia taas jaossa!!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.