Saturday, 22 November 2008

~a challenge for next week~

Haaste ensi viikolle:
Jätän kommentin jokaiseen blogipostaukseen minkä luen Google readerissä. Siellä minulla on siis kaikki blogit. Jos sinulla ei ole se vielä käytössä, niin suosittelen kyllä heti niin tekemään! :) On niin helppo kun kaikkien blogien uudet postaukset tulevat sinne yhteen paikkaan, niin ei tarvitse joka blogissa juosta erikseen joka päivä.

Siis, niin.. on aina niin ihana kun joku jättää blogiin kommentin. Siitä tulee aina tosi hyvä mieli. Harmittaa kun itsellä ei vain aina tule niitä kommentteja jätettyä, joten ensi viikolla otan asiaksi jättää kommentin joka postaukseen minkä luen. huh huh! Siinä onkin sitten kirjoittamista kun niitä blogeja on readerissä jo tosi paljon! :). Mutta hyvää mieltähän jakaa mielellään. hih!

Haluaako joku muukin osallistua tähän haasteeseen?

My challenge for next week is to leave a comment to every single blog post that I read next week. I use google reader and I must say that I have a looooot of blogs there, so it is going to take a while to leave those comments.. but I like making people smile so it will be worth it :). Would you like to take part in this challenge, too?

15 comments:

 1. I will take you up on that challenge! I probably don't have as many blogs as you, but you're right about one thing - it certainly brightens someone's day! It sure brightens mine! :)

  ReplyDelete
 2. oh Sandra, you are sooo lovely!!! :) thank you!

  ReplyDelete
 3. Huh, en taida lähteä mukaan mutta voin yrittää kommentoida vähän useammin kuin yleensä. Olet oikeassa, kommentit on kivoja! (Kiva kun poikkesit ;-)

  ReplyDelete
 4. Laura!! I just got a deco back yesterday and there was an old entry of you!!
  You're right , leaving a comment on other's blogs is always nice, and makes people smile !!
  Bye Bye

  ReplyDelete
 5. Minä voisin ottaakin haasteen vastaan :) Viime aikoina on niin kiirettä pitänyt, että kommenttien jättäminen on jäänyt vähemmälle vaikka kaikki päivitykset olenkin blogilistalta aina katsonut :) Täytyypä tutustua tuohon googlereaderiinkin.... kaikki ihanat blogit kun ei tuolla blogilistalla ole eikä tilauksessakaan sähköpostiin! :)

  ReplyDelete
 6. Taitaisi olla ihan hyvä ajatus joten haaste vastaanotettu. Huh!!! Mitähän tulin luvanneeksi. :)))

  ReplyDelete
 7. En uskalla luvata ottaa haastetta vastaan, mutta yritän kommentoida edes vähän ahkerammin sillä kommenteista tulee ihan oikeasti hyvä mieli! Kuten äskenkin tuli sinun kommentistasi :)

  ReplyDelete
 8. ja mä jätän sulle piiiiitkästä aikaa kommentin ihan vaan sanoakseni että ihania ihania ihania juttuja oot taas tehnyt! ja paljon onnea design teamiin pääsystä! todella upeeta! isot halit sulle!

  ReplyDelete
 9. Laura,
  What a great challenge, think I need to this myself!!
  BTW thanks for the lovely comment on my blog!!
  Have a good week
  Felicity x
  PS love that recent LO too!!! :)

  ReplyDelete
 10. Apua mikä haaste! Viikonlopun jälkeen readerissa oli toistasataa blogipostausta, huh huh. Otan haasten kuitenkin vastaan siten, että kommentoin ainakin kerran jokaista blogia josta ylipäänsä on viikon aikana tullut postauksia. :)

  ReplyDelete
 11. Voisihan sitä vaikka yrittää :D
  Kommentteja on kyllä kiva saada, vieläpä kun niitä ei ihan hirveesti tipahtele.

  ReplyDelete
 12. Aikamoinen haaste, lupaan yrittää parhaani!

  ReplyDelete
 13. Oh my, that is a challenge!! There are so many blogs I just click over to in my spare moments! :) Good luck! I'd love to hop on board, but this week I have a craft fair to prep for - maybe next week!! happy day...

  ReplyDelete
 14. I am loving getting your comments on my blog!
  I try and comment on each blog I visit..even if I just say 'hi'!

  ReplyDelete
 15. Haa, löytyihän tämä uudelleen :)

  Olen siis joskus lueskellut blogiasi ja muka laitoin osoitteen muistiin ja hävitin sen..
  Mutta nyt pitääkin laittaa tämä muistiin. :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.