Saturday, 15 November 2008

~here again~

no, jopas tuli taas blogitaukoa. Olen koko viikon ajan vain nukkunut. Tuntuu etten ole saanut tehtyä mitään muuta. No, tänne saapuikin sellaiset helteet että taas tuntui että järki lähtee kun oli niin kuuma. yäk! Onneksi se katosi taas ja toivottavasti ei tule kovin pian takaisin. Mieluummin nautiskelin ihan vain tällaisestä keväisestä säästä.

Oh well, yet another blog break. eeek! I feel like I have done nothing but sleep this week. We had some hideously hot days this week. I wasn't very impressed at all *sigh*. Fortunately now it has been lovely again. i wish we could have the lovely Spring weather all year round.

Tänä aamuna oli kiva herätä ja tulla koneelle kun koneen vieressä odotteli tällainen ihana kukkanen. Pauli oli tuonut sen kun oli käynyt kävelyllä :). Tuli kyllä hyvä mieli.

It was nice to wake up this morning and come to the computer as this pretty flower was waiting for me! Paul had brought it for me when he went out for a walk. Made me feel so happy! :)

Tuossa se on vieressä vieläkin ja ollakin niin pitkään että menee huonoksi. Olisi kyllä kiva jos aina olisi kukkanen tässä vieressä. Se kyllä kovasti piristää mieltä!

It is still here next to me and will stay for sure until it wilts. I think I should always have a flower on the desk. It cheers me up so much!

------------------------

Kävimme iltapäivällä puistossa. Oltiin vain tunnin verran koska menimme sinne vasta viiden maissa ja aurinko alkoi vähän katoilemaan pian sen jälkeen. Oli viileä tuulikin, niin alkoi palelemaan. Mutta oli ihana makoilla nurmikolla viltin päällä ja katsella yläpuolella olevia puiden oksia ja tuulessa heiluvia lehtiä. Voi että se näytti kauniilta. Minulla oli tyynykin mukana, niin mikäpä siinä oli sitten makoillessa. Jos oltaisiin menty aikaisemmin, olisin varmaankin ottanut nokoset siinä :).

This afternoon we went to a park.. in Camberwell. We only stayed about an hour as we got there around 5. Sun started disappearing a bit and the breeze was pretty cool so I started getting cold. But it was so lovely to lie on the quilt and look at the leaves dancing in the wind. I also had a pillow, so I was all comfy. If we had gone there earlier, I would have had a nap, too :).

Tässä pari kuvaa puistosta:
Two photos from the park:----------------------
Juuh, kenenköhän piti pitää haastekuukausi nyt. No, eipä siitä ole mitään tullut. Pitää kokeilla toiste uudelleen. Mutta on tässä kuitenkin vielä puoli kuuta jäljellä, joten ehtisihän tässä. Aloin äsken tekemään yhtä leiskaa tähän haasteeseen! :) Jos saan sen tänään valmiiksi, laitan sen sitten samantien blogiinkin.

Oops, yes, i was going to make this month a challenge month. But it doesn't seem to be happening. Oh well, i will try it again some other month. But there is still half a month left, so I can make something at least. I started already creating a layout for this challenge. :) If I finish it today, I will put it in the blog asap.

1 comment:

  1. On ne miehet kyllä kaikista vioistaan huolimatta ihania, kun välillä muistavat piristää meitä naisia kukkasilla! Ihanaa päivänjatkoa!!!

    ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.