Sunday, 30 November 2008

~joulukorttitalkoot alkaa~

Nyt on aika aloittaa joulukorttitalkoot! En ole nimittäin vielä keskittynyt ollenkaan niiden tekemiseen joten eiköhän nyt ole jo aika! :) Taitaa minulla olla laatikossa muutama kortti odottamassa mutta kiva niitä on alkaa tekemään. Tyhjensin täysin askartelupöytäni ja nyt siinä on kaikki joululeimasimet (hyvänen aika minkälainen kasa joululeimasimia minulla on.. iiik! En kehtaa edes näyttää!), iso kasa joulupapereita, kartonkeja ja työkalut :). iiik! Kello on kylläkin jo 2:30 yöllä, mutta ainakin aamua varten on kaikki tavarat valmiina, jos nyt alkaa nukuttaan liikaa. Joko teillä muilla on kortit valmiina?

Ok, it is time to start making this year's xmas cards! I haven't really done any yet. I probably have some on the bottom of my card box but that's about it. It will be nice to make some now. I emptied my desk completely and now there are only my xmas/winter stamps ( I couldn't believe how many xmas stamps I have... I am too embarrassed to even show them..eeek!), a big pile of xmas papers, cardstock and tools. eek! Well, it is already 2:30am, but at least the things are ready if I end up going to bed now. How about your cards.. do you have them all ready?

11 comments:

 1. Mulla on vasta kolme korttia valmiina... Mutta on tässä vielä aikaa tehdä, jos vaan sitä inspiraatiota löytyy!

  ReplyDelete
 2. Kuten olit blogiini kommentoinutkin, niin työn alla ovat kovasti. Olen vienyt niitä töihin myyntiin ja itselle säästin tasan yhden, joten aika lailla on vielä urakkaa jäljellä. Juuri ajattelin jälleen sen puuhan aloittaa. kortteiluiloa sinulle!!

  ReplyDelete
 3. Tekemättä vielä suurin osa, ensimmäiset valmistuivat vasta tänä viikonloppuna

  ReplyDelete
 4. Kiitos leimasinkauppavinkeistä! Joulun jälkeen lähden metsästämään sopivia. Askartelukaupoista olen leimasimia etsinytkin, mutta niissä on aika vähän vaihtoehtoja (naurettavinta, että löysin täältä leimasimia, jollaisia olen ostanut Suomesta ehkä 10v sitten).

  Joulukortit (n. 40 kpl) ovat valmiina!

  ReplyDelete
 5. Joulukortit, niin perheen kuin tyttöjen kavereille menevät ovat valmiina. :)
  eikä vain valmiina, vaan kuorissa ja niissä osoitteet sekä postimerkit ja kaikki on jo postin punaisessa kuoressa.

  Nojoo, muutama lähellä asuvalle on vielä joko kansiossa ( säilytän kortit muovitaskuissa kansiossa) tai tekemättä, mutta minulla on suurin korttiurakka jo ohi.

  Kortteiluiloa!

  ReplyDelete
 6. Olen tehnyt joulukortteja elokuusta lähtien ja itselläni on nyt 2 korttia kotona....Kaikki on myyty. Mikä on tietysti positiivista, mutta alkaa tässä vaiheessa maistua jo joulukortit puulta, just kun niistä pitäisi toden teolla innostua....Kortintekoiloa sulle!

  ReplyDelete
 7. Minä kyllä muistan nähneeni sellaisen aikast vaikuttavan kuvan kaikista sinun leimasimistasi :))))
  Joulukortit ovat aika hyvällä mallilla ja kun piiskaan 6v tyttäreni tekemään osan niin eiköhän ne ala olla kasassa :)

  ReplyDelete
 8. Mulla on vielä vajaat kymmenen korttia tekemättä, lähes viidestäkymmenestä. Ohhoh onpa niitä tullut tehtyä ;)Innolla odottelen ihania korttejasi...

  ReplyDelete
 9. Omat kortit on tehty ja hieman ylikin. Mutta tuumin että vielä voisi vaikka muutaman tehdä lisääkin uusilla leimasimilla :o)

  ReplyDelete
 10. Hienoja ja pirtsakoita kortteja olit jo ehtinytkin tekemään! :) Täällä on aikas vaiheessa kanssa joulukortit :( On tullut jonnin verran niitä kyllä tehtyä mutta joulutorilla meni kaikki melkein mitä siihen mennessä oli valmiina.... nyt pitäis tällä viikolla tehdä reippaasti lisää :)

  ReplyDelete
 11. [url=http://www.michaelkorsbags-usa.com]michael kors[/url]
  [url=http://www.michaelkorsbags-usa.com]michael kors bags[/url]
  [url=http://www.michaelkorsbags-usa.com]michael kors online[/url]
  [url=http://www.michaelkorsbags-usa.com]cheap michael kors[/url]

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.