Saturday, 29 November 2008

~LO: tontut / xmas elves~

Tekaisin ihan vain tällaisen yksinkertaisen leiskan ja sitten meni vähän pieleen... mutta päätin laittaa se kuitenkin blogiini. Kuvassa äitini tekemät tontut, mitkä minusta on aivan MAHTAVIA!!! Tykkään noista ihan älyttömästi! Minusta ne on niin kertakaikkisen suloisia! No, äitini lähetti joskus tämän kuvan minulle ja olen odottanut että pääsen sen skräppäämään. Halusin laittaa kun päälle stickles icicle kiilleliimaa että se näyttäisi oikein jäiseltä. No, kuva kun on kotiprintterillä tulostettu, niin eiköhän liiman alla alkanut värit vähän leviämään.. ja kiillekin näyttää vähän keltaiselta. +iso huokaus+. No, ei auta. Kyllä se saa mennä albumiin tuollaisenaan. Paperi on Urban Lily ja aakkoset Pink Paislee. Lumihiutaleet on tehty Martha Stewart lävistäjällä.

I made a super simple layout and well, even that didn't go quite right... but I thought I would still put the image in my blog. In the photo are some lovely wooden elves made by my mom. I LOVE these! i think that they are sooo gorgeous! I so wish I had some here, too. My mom sent me this photo already ages ago and I have been waiting to scrap this photo. I wanted to put some Stickles icicle glitter glue on the photo.. NOT a good idea *sigh*. Photo has been printed with a home printer and the colours started going funny under the glue and now the glue looks a bit yellow, too. Damn. Oh well, it is going in my album anyway! Paper is by Urban Lily and alphabet stickers are Pink Paislee. Snowflakes were made with Martha Stewart punch.

3 comments:

 1. Kiva leiskahan niistä tuli. Mukava väri ja nuo ihanat tähdet koristaa vaikka minkä kuvan.

  ReplyDelete
 2. Arvaa mitä! Jos et olisi kertonut värien leviämisestä, olisin ajatellut, että jääpuikot ovat jouluvaloja. Niiden valohan on usein vähän kellertävää. Eli sano, että niiden on tarkoitus olla jouluvaloja, niin menee ainakin minulla täysin läpi ;)

  Hieno sivu! Ja tietäisit vaan, kuinka usein minullakin erilaiset kokeilut menevät ihan toisella tavalla kuin on aluksi tarkoittanut

  ReplyDelete
 3. Tämä on minusta aivan upea! :) Niin jouluinen!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.