Monday, 24 November 2008

~Monday~

Maanantai on sujunut tosi hyvin blogikommenttien kirjoittamisen kanssa. jihuu! Huomasin kyllä etten ihan kaikkiin viesteihin voi jättää kommentteja, sillä jotkut niistä ovat täysin kuvattomia ja sellaisella kielellä mitä en ymmärrä pätkääkään. hihii! Tai jonkun kaupan mainos tms. Mutta muuten olen kyllä ahkerasti kirjoitellut kommentteja. Toivottavasti ne ovat tuoneet hyvää mieltä! Ainiin, jos sinusta tuntuu että sinun blogisi pitäisi ihan ehdottomasti lisätä readeriini, niin ei kun kommenttia vain tulemaan niin minä lisään :). hih!

Äidille pitää kyllä huomenna ottaa kasveista kuvia.. istutin nimittäin muutama viikko sitten kurkun, tomaatin, porkkanaa ja paprikan. Hyvin ovat alkaneet kasvamaan. jihuu!

Monday has gone pretty well when it comes to doing my challenge and leaving comments on blog posts. Yippee! Of course, I realized that I can't really comment on EVERY post as some of them have no photos and are in a language that I don't understand a word of *LOL*. Oh well. I have been doing really well anyway. I hope that my comments have cheered up your day! by the way, if you think that I definitely should add your blog into my reader, just leave me a comment and I promise to do it asap :). *smile*

I must take some photos for my mom tomorrow.. of my plants.. a couple of weeks ago I planted capsicum, lebanese cucumber, cherry tomato and carrots. They are growing so well. I am super happy about it!

7 comments:

 1. Moikkelis! Huomasinkin että olet ahkerasti kommentoinut, kiitos oikein paljon, on ihanaa kun joku kommentoi blogiani. Meillä on kauheesti lunta ja lisää tulee koko ajan , ihanaa!!!!!!!!!1

  ReplyDelete
 2. thanks for your comment on my blog!!!

  ReplyDelete
 3. Sama täällä että muutama kommentti on jäänyt väliin kun postaukset onkin olleet jotain palkintoja ja/tai kunniamainintoja :O

  Muuten on kyllä hyvin muistanut kommentoida :D Ja readerilla on tosiaan kiva lukea myös, tosin haluan vielä pitää blogilistatilinikin joten päädyinkin jakamaan ulkomaalaiset blogit ja blogilistattomat blogit tuonne readerin puolelle :D

  ReplyDelete
 4. I'm off to a great start to Laura! I laughed to myself when I read that you were planting veges because it's freezing cold up in this hemisphere! No veges in the garden for us!

  ReplyDelete
 5. kiitos ihanainen! kommenteista siis. oon ollu niin stressipesäkkeenä kun en oo päässy lukeen ja kommentoimaan kunnolla et nyt kyllä yritän parantaa tapani. :) lumiset tervehdykset täältä tampesterista!

  ReplyDelete
 6. Kiitos kommenteista täältäkin! :)

  Toivottavasti sun kasvisi tuottavat kesällä satoa! :) Itse kasvatetut vihannekset ja muut on ihan parhaita!

  ReplyDelete
 7. Moi!
  On kyllä herättänyt iloa, kun olet käynyt kommentoimassa :) Kiva niin! Kommenttejahan on aina mukava lukea! Itselläkin tuppaa jäämään liian vähiin.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.