Friday, 21 November 2008

~tosi hyvä olla~

Piti ihan blogiin kirjoittaa kun on niin hyvä mieli. Jotenkin on piiiitkästä aikaa sellainen tunne että ehkä minä sittenkin saan joskus elämästä paremmin kiinni :). +iso hymy+
Kiitos teille kaikille kun piristätte päivääni kommenteillanne. Ne ovat hirmuisen tärkeitä minulle ja niistä tulee aina niin hyvä mieli.
Minä täällä siivoilen. Ja täytyy sanoa että kerrankin oikein nautin siitä. Käyn pikku hiljaa kaikki tavarani läpi ja laitan koko ajan ylimääräisiä juttuja huutoon. Käykäähän katsomassa siellä ja huudelkaa jos jotakin kivaa löydätte! Sinne menee tosiaan koko ajan tavaraa lisää.. ja monenlaista askartelutarviketta! :)

Just had to write a little bit here.. I am feeling so happy for the first time in a loooooong time! It feels amazing. Maybe I will be able to make something of my life... it would be amazing.

5 comments:

 1. Ihana kuulla, että siellä ollaan niin pirteitä! :) Ihania aurinkoisia päiviä sinne ja Paulille ja Sokrulle terkkuja!

  ReplyDelete
 2. Mukava kuulla hyviä uutisia! Kunpa muakin purisi tuo siivouskärpänen vielä joskus...

  ReplyDelete
 3. Se on kyllä totta, että blogikommentti piristää usein päivää, vaikka se olisi ihan lyhyt "moi, kävin täällä"-tyyppinen!

  Tiedän, että olet ihan muualla kuin täällä, mutta osaisitko yhtään vinkata, mistä Berliinistä voisi löytyä paljon leimasimia? Tai nettikauppa, joka toimittaisi mieluusti ilman tulleja yms. tänne Saksaan?

  ps. Sanavahvistus on hauska tällä kertaa: cayra. :D

  ReplyDelete
 4. I'm so happy to hear this, sweetie! :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.