Wednesday, 24 December 2008

~Happy Christmas to everyone~

Noniin, kello on nyt noin 13:30 jouluaattona täällä Melbournessa. On aivan ihana aurinkoinen päivä mutta onneksi ei ole kuuma. Jippii! Oli ihan kummallista että tänään tuotiin postikin ja pakettiukkelikin kävi tuomassa muutaman paketin. Jee! Sain pari kirjaa mitkä tilasin Englannista. Sain myös Paulilta lahjaksi kaksi kirjaa joista tykkäsin tosi paljon! Alan kyllä tänään niitä jo lueskelemaan.

Toivottavasti kaikilla on tänään aivan ihana, rauhallinen ja iloinen jouluaatto! Nauttikaa!

Well, it is about 1:30pm on Christmas eve here in Melbourne. It is a BEAUTIFUL sunny day, but not too hot. Can you belive that even mail was delivered today! I received two books which I had ordered. Yippee! I also got two great books as a xmas gift from Paul. So happy about all of those and can't wait to read them!

I hope that everyone has a really lovely, relaxed and happy day today! :)

10 comments:

 1. Have a very merry Christmas Laura! Enjoy those books. You've reminded me that I'll need to jump online and chat with my mum tomorrow night to wish her a merry Christmas too. :D Thanks!

  ReplyDelete
 2. Hyvää ja ruahallista joulua sinulle Laura!

  ReplyDelete
 3. Oikein hyvää ja rauhallista joulua!

  ReplyDelete
 4. Juuri nyt täällä Raumalla ei lumisessa joulumaisemassa on klo 9.52 ja lapset katsovat piirrettyjä. Pukkia odotetaan kovasti. Oikein upeaa joulua sinulle ja läheisillesi!

  ReplyDelete
 5. Hyvää ja rauhaisaa joulua siulle täältä lumen (kyllä, luit oikein)keskeltä. :-)

  ReplyDelete
 6. Ihanaa joulua sinulle Laura <3 Ja Paulille ja Sokerille tietysti myös ;)

  ReplyDelete
 7. Ihanaa joulua koko perheelle! :)

  ReplyDelete
 8. Hei! Terveisiä ja Hyvän joulun toivotukset täältä Raahesta Lauralle ja Paulille. Odotellaan Seijan porukkaa meille ja sitten illan päätähteä eli joulupukkia. Lunta on ulkona maa valkoisenaan ja lyhdyissä kynttilät palamassa. Kinkkua on jo syöty ja joulupuuro hillasopan kanssa. Koko perhe lähettää tyerveisiä! t.Paula ja kumppanit.

  ReplyDelete
 9. Rauhallista joulua sinulle :o)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.