Tuesday, 16 December 2008

~I love Heidi Swapp!!!~


Iiiiiiiiiiiiiik!!!! Tulin just kotiin Heidi Swappin kurssilta. kääk!!! Siellä oli aivan mahtavaa ja Heidi Swapp on kyllä kertakaikkiaan ihana ja siis, tosi tosi mukava :). Minäkin pääsen hänen kanssaan jutustelemaan! Iiiiik! Kamera minulla ei ollut mukana, mutta pari tyttöä otti kuvan minusta Heidin kanssa ja lupasivat laittaa ne tulemaan sähköpostitse! Laitan kyllä kuvan sitten tännekin. iiik!!! Me saatiin iso kassillinen hänen tuotteitaan ja mukana oli myös Tim Holtzin tuotteita, koska hän kuulemma asuu ihan lähellä Heidiä (tai asui.. sillä nyt Heidi asuu Kiinassa). käääk! Heidi opetti meille miten tuotteita käytetään ja muutaman kivan tekniikan. Tehtiin pari sivua kalenteriin ja loput pitää sitten tehdä kotona. Sitten tehtiin sellainen peilikirjanen mikä oli tosi inspiroiva. Heidillä oli itselläkin kyyneleet silmissä monta kertaa kun hän kertoi miten se kirjanen syntyi jne. Vau! Mahtava päivä.. olen kyllä tosi iloinen että menin sinne!

Eeeeeeeeek!!! I just came from Heidi Swapp creative day. *scream*. I had the best time ever and Heidi Swapp is so wonderful... just so so so friendly and lovely :). I even got to have a chat with her! Eeeek! I didn't have a camera with me but fortunately a lovely lady took a photo of me with Heidi and promised to email those to me! I promise I will put the photo here then. Eeek! We got a bag FULL of crafty supplies.. mainly Heidi Swapp products, of course, but also some Tim Holtz tools etc. Heidi taught us how to use some of her things and we learned some great new techniques. We created a couple of pages for a calender and the rest of them we will make at home. Then we worked on this wonderful mirror journal, which was so inspiring. Heidi got teary a couple of time telling us the story behind the journal. Meant a lot to me. Wow! What a day! i am so so so so happy that I went there!

Ja kotiin tullessa oli kolme pakettia odottamassa ja pari joulukorttiakin. iiik! ihana päivä tänään! voi että on iloinen olo!

When I came home there were three packages waiting and a couple of xmas cards, too. Eeek! What a lovely day today! I am super happy!

Äiti, olet kyllä maailman ihanin!!! Me avattiin jo paketti ja se minun lahja on aivan mahtava!! Muille tiedoksi että sain aivan ihanan Marimekon unikkolaukun ja kaksi unikko kesälakkia. iiik! Olen aivan onnessani. Ja paulikin tykkäsi kovasti lahjoistaan!

5 comments:

 1. Varmasti ollut antoisa kurssi! Odotan jo yhteiskuvaasi Heidin kanssa :) Mukavaa päivää sinne kauas!

  ReplyDelete
 2. Olipas sulla ihana päivä! :) Ihania tollaset kokemukset!

  ReplyDelete
 3. Voi kun kuulostaa ihanalta. Kiva kuulla, että tapahtuma on ollut antoisa ja mukavaa on riittänyt. :)

  ReplyDelete
 4. Oooo!! I'm sooooo jealous!! I read Heidi's blog all the time! You're so very lucky to have experienced a workshop with her!

  ReplyDelete
 5. Kuulosti kivalta. Olisi kiva nähdä se peilikirjanen ja muut tuotokset sitten, kun saat ne valmiiksi. Peili on sellainen materiaali jota ei tule yksin kokeiltua, mutta kurssilla varmasti sitäkin mieluummin

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.