Sunday, 21 December 2008

~I made a clock today! :)~
Katsokaas mitä ahkera Laura sai tehtyä tänään!!! Jihuu!!! Minulla on tooosi monta projektia odottamassa joten aamulla päätin että otan niistä yhden ja ei kun alan tekemään. Ja tämän sain äsken jopa valmiiksi. Vau! Hyvä minä :). Tämä ei kuitenkaan ole itse suunnittelemani vaan ostin pakkauksen jossa tuli kello koneistoineen ja viisareineen (kellotaulu on.. hmm.. vanerinen), tarvittavat paperiarkit (kaikki Basic Greyn Ambrosia sarjaa.. se on IHANA!), saman sarjan tarra-arkki, paketti mustia timanttitarroja ja ohjeet. Paljonhan siinä oli leikkaamista mutta tykkäsin ihan älyttömästi kellon väreistä ja ulkonäöstä! Tämä menee olohuoneen seinälle :). Ainiin, vielä aion lisätä jonkun siirtokuva sanan tai lauseen tuohon oikeaan alakulmaan, mutta en vielä löytänyt sopivaa.

Ah, look what I got done today!!! Yippee!!! I worked hard and made a clock. I have so many projects to finish, so I decided that today I am just going to pick one of them and keep on working. I am super happy that I actually finished it, too. Unfortunately this is not designed by me (I sure wish I could take credit for the design as it is beautiful!). I actually bought a kit which included the clock, Basic Grey Ambrosia papers and stickers and some black rhinstone stickers. And the instructions, of course. There was a lot of cutting involved, but I loved it! I love the colours of this clock. I am going to hang it on the living room wall :). Oh yes, I am going to add a rub on word or sentiment to that bottom right corner. Just didn't find a suitable one yet.

17 comments:

 1. Upea! Kyllä kelpaa tuollaista vilkuilla :)

  ReplyDelete
 2. Tosi, tosi hieno! Tykkään hurjan paljon!

  Onkohan kelloista muuten tulossa uusin villitys, minullakin on joululomaa odottamassa kelloprojekti! Suomessa en ole nähnyt valmiita settejä eli paperit ja muut tarvikkeet olen valinnut ihan erikseen

  ReplyDelete
 3. Onpahan kaunis kello!!
  Hyvää Joulua teille!

  ReplyDelete
 4. Hi Laura,

  Just wondering if you received my Christmas card? I hadnt heard anything and was hoping it made it to you ok! I posted it a few weeks ago!

  Karen
  xo

  ReplyDelete
 5. WAU! tosi hieno! hmm.... kiitos inspiraatiosta, ehkä mäkin teen mun askarteluhuoneen seinälle jonkun nätin kellon. :) toi ambrosia on kyl ihana paketti. tahtoo lisää niitä.
  niin ja hei! Oikein Ihanaa joulua sulle! Ja tuokoon vuosi 2009 toteutuneita unelmia! (olisin laittanut sulle kortin jos olisi osoite... vink.) Halit!

  ReplyDelete
 6. Oijoi miten kaunis kello. Värit ja kuviotkin on todella ihania! Eihän tosta muista aikaa katsoa kun jää vaan ihailemaan kellon ulkonäköä ;)

  ReplyDelete
 7. Onpa upea! Nauttikaahan joulun ajasta siellä kaukana!

  ReplyDelete
 8. Oh this is just BEAUTIFUL!!! You need to teach some scrapbook classes!! I'll sign up!

  ReplyDelete
 9. Ihastuttava kello!
  Rauhaa, iloa ja rakkautta jouluunne sinne merien taakse! :)

  ReplyDelete
 10. Oikein ihanaa joulua sinulle :) *halaus*

  ReplyDelete
 11. aivan mieletön, nyt vasta ties monettako kertaa täällä käydessä ehdin viimein pysähtyä lukemaankin, on ollut niin hässäkkää pari viikkoa että mennyt vähän ohi kaikki aika:) nyt vasta siis tajusin että sehän on kello:):)
  aivan mahtava!!

  ReplyDelete
 12. Mä olen käynyt tätä kelloa jo monta kertaa katselemassa, on se kyllä vaan upea :o) Ihana, kauniit värit ja kokonaisuus on todella upea.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.