Thursday, 18 December 2008

~my new baby: Canon EOS 450D/Digital Rebel Xsi~

Iiiiiiiiiiiiiiiik!!!! Iiiiiiiiiiiiiik!!! Nyt minulla on vihdoinkin uusi kamera. Jippii!!! Olen kyllä aivan onnessani... paitsi kun en osaa kameraa käyttää. kääk! Täytyy sanoa että on se kyllä monimutkainen kun on käyttänyt ainoastaan näitä tavallisia kameroita. Mutta ei auta kuin pikkuhiljaa opetella vain. Eiköhän ne sen salat joskus sitten aukene... Nyt olen vain yrittänyt räpsytellä kuvia että siihen ihan muuten vain tottuisi. :) Jee! :) Laitanpa tähän muutaman kuvan minkä olen ottanut Sokerista. Meidän mustasta otuksesta on kyllä ollut ihan järkyttävän vaikea saada kuvia kun tässä talossa valaistus on varsinkin tosi huono ja kun kisu on niin musta. Mutta näistä kuvista tykkään. On ihan ilo ottaa Sokerista nyt kuvia. Paulin suosikki on tuo keskimmäinen ja minun suosikki on ylimmäinen. Entä sinun?

Eeeeeeeeeeeek! eeeeeeeeeek!!! I finally have a new camera! Yippee!!! i am super excited and happy.. except that I don't know how to use it. eek! I must say that it sure is complicated when I have only used the normal point and shoot cameras. Oh well, I know that bit by bit I will learn. I have been trying to take pictures anyway, just to get used to it. :) Yay :) I am going to put here a couple of pictures that I have taken of Sokeri. It has been so difficult to get good photos of our black baby, especially as lighting is so bad in this house and well, she is so black. But I like these pictures. She is a great model. Paul's favourite is the middle photo and mine is the first one. Which one is yours?17 comments:

 1. onnea uudesta kamerasta!

  Kuvista tykkään kaikista, mutta ehkä kuitenkin eniten ylimmäisestä.

  ReplyDelete
 2. Suloinen kissa! Itse tykkään eniten alimmasta, valoisa kuva ja kissalla on sellainen "etpäs tiedäkään mitä mulla on mielessä"-ilme. :D

  Onnea uudesta kamerasta, kelpaa kuvailla!

  ReplyDelete
 3. Sokerille terkkuja! :)
  Ylimmäinen on oma suosikkini.

  ReplyDelete
 4. Onnea uudesta kamerasta, oon vähän (tai siis oikeesti aika paljon) kade. Ostoslistalla on ollu samainen kamera jo tovin ja sitä ennen siitä edellinen malli.

  Keskimmäinen kuva on oma suosikki.

  ReplyDelete
 5. Ihanaaaa, järkkäreillä tulee niin hienoja kuvia.. :) Kaikki kuvat on upeita, joten suosikkia en osaa sanoa.

  ReplyDelete
 6. Onnea uudesta kamerasta!!
  Ensi katsomalla lempparini oli ylimmäinen...

  ReplyDelete
 7. I have the same camera ;) You won't regret! But I still use my good old point and shoot camera every now and then...
  LOVE the second shot of your cat, especially the positive/negative effect it has.

  ReplyDelete
 8. Tuota kameraa olen vähän itekin miettinyt :) Ihania kuvia Sokerista<3 Ylimmäinen on ehdottomasti mun lemppari :)

  ReplyDelete
 9. Mahtavaa, onnea uuden kameran omistajalle! Kyllä niihin järkkärin ominaisuuksiin varmasti pikkuhiljaa pääsee sisälle, kun vaan kuvailee paljon ja kokeilee erilaisia asetuksia :) Itellänikin on tuo opetteluvaihe menossa... Mulla oli muuten 450D toisena vaihtoehtona kun oman kamerani hankintaa mietin, mutta päädyin sitten kuitenkin Nikoniin.

  Ylimmäinen kisukuva on tosi veikeä, mutta tykkään kovasti myös keskimmäisestä.

  ReplyDelete
 10. No nyt sulla on komia kamera! Itellä saman tyylinen (Canon se olla pitää) ja aika nopeesti sitä oppi hallitsemaan. Paitsi että kaikki miljoonat säädöt on oppimatta, mutta ehkä ajan kanssa... ;)

  Ylin kisu on mun suosikki!

  ReplyDelete
 11. Oih, tuota minäkin olen sillä silmällä katsellu ;)
  Tuo ylimmäinen kuva Sokerista on tosi ihana :D

  ReplyDelete
 12. mää tykkään alimmasta! kaunis kissa ja mahtavat silmät! onnea uudesta kamerasta! :D

  ReplyDelete
 13. hienoa, onnea uudesta kamerasta:))
  sokru on kyllä suloinen, tykkään kyllä ehdottomasti ylimmäisestä kuvasta eniten.. muutkin on kyllä kivoja! mukavia kuvaushetkiä!

  ReplyDelete
 14. Onnea uuden kameran kanssa :) Yliveto kuva on minusta toi ylimmäinen :)

  ReplyDelete
 15. Voi miten pehmeän ja samettisen näköinen turkki kisulla. Ihana katti ^^ Noista kuvista taitaa keskimmäinen olla minun suosikki :)

  ReplyDelete
 16. Ensinnäkin onnittelut IHANAN kameran uudelle, ja syystäkin onnelliselle, omistajalle!! Minua puhuttelee myös eniten tuo keskimmäinen kuva, todella mainion kissamainen!

  ReplyDelete
 17. Onnea uudelle kameralle!
  Itselläni presiis samanlainen heinäkuusta asti. :) Myyjä kehoitti kuvaamaan aina ja kaikkialla, se on kuulemma parasta harjoitusta ja opettelua kameran kanssa.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.