Tuesday, 9 December 2008

~OBP christmas cards x 2~


Jee, lisää kortteja niillä uusilla leimasimilla. Tällä kertaa tekaisin pari tosi yksinkertaista korttia. Minä tykkään tosi paljon valkopohjaisista korteista sillä jotkut leimasimet passaa niihin niin tosi hienosti ilman mitään papereita.

Yay, more cards with the new stamps. This time I made two super simple cards. I love cards with white background as some stamps just look super good on those without any patterned papers.

Olen täällä vähän pahantuulisena. Olen nimittäin pari viikkoa kukkunut hereillä joka yö ja nukkunut päivät, mutta se alkoi ottaa jo itseä päähän sen verran että nyt yritän vaihtaa sitä rytmiä. Voi että se on kyllä vaikeaa (äiti, tiedät varmasti tunteen...) ja väsyttää ihan koko ajan. Ja sitten olen kärttyisä kun niin väsyttää. No, tuskin tätä kestää muutamaa päivää enemmän. Ei auta kuin vain yrittää jaksaa.

I am a bit grumpy today. I have been a night owl for a couple of weeks now. Staying up ALL night and sleeping all day. Now it has started annoying me so much that I am trying to get back to a normal day routine. It is so difficult and I am tired all the time. And then I get cranky as I am tired. Oh well, I am sure it won't last more than a few days. Just have to try to get through it.

Perjantaina on Scraptacularin 'joulujuhlat' eli pääsen skräppäämään. Ihan kiva kun en olekaan vähään aikaa käynyt siellä tapaamisissa! ja sitten tiistaina.... Heidi Swapp!!!! Eli siis se Heidin emännöimä skräppäilytapahtuma jossa hän opettaa meille ainakin kalenterin ja leiskan teon. Jihuu! Ja mikä parasta, kaikki tarvikkeet saadaan sieltä! Itse pitää ottaa mukaan vain työkalut. No, sehän kyllä helpottaa. Kiva kun ei tarvitse lähteä etsimään kaikkia papereita jne itse.

On Friday scraptacular has their 'christmas party' so I get to scrap. yippee! Really looking forward to it as I haven't been to a crop in a long time! And next Tuesday.. Heidi Swapp!!!! Yippee! I can't wait. She is going to teach us how to make a calender and a layout etc. The best thing is that we get all the supplies from there. Certainly makes things easier. Nice that i don't have to go hunting for all the things myself. :) Just have to remember to take the tools with me.

9 comments:

 1. Hienoja kortteja taasen kerran ja minä myös tykkään simppeleistä valkopohjaisista korteista.

  Toivottavasti saat rytmin muutettua. Täällä murehditaan kun ei saa nukkua tarpeeksi, töitä tehdään melkein kellon ympäri ja vielä joutu käydä aivastelemaan ja niikuttamaan. Ei tässä nyt olisi aikaa sairastaa, kun olisi niin paljon tekemistä. Joulu pukkaa päälle töissä ja kotonakin :)

  ReplyDelete
 2. ihania, niin simppeleitä:) tykkään valtavasti! älä huoli, ei täälläkään ihan kunnolla nukuta;)) mutta syy on ihana <3!

  ReplyDelete
 3. Tosi hienot kortit olet tehnyt! Sopivat minun pirtaani hyvin. Jostain kumman syystä aina tahtoo omiin kortteihin tunkea liikaa tavaraa eikä malta jättää noin ihanan simppeleiksi.
  Kyllä sen rytmin varmaan saat muutamassa päivässä muutettua, kun olet sinnikäs. Olen huomannut, että on liiankin helppo antaa rytmin mennä "pieleen", kun ei olekaan pakko aamulla herätä klo sejase.

  ReplyDelete
 4. Ihania! Tykkään tosi, tosi paljon sinun joulukorteistasi.

  ReplyDelete
 5. These are just darling! I love them!

  ReplyDelete
 6. I just love white card too and the images are exciting enough to hold their own without a lot of extra fuss.

  Did you print Merry Christmas on the cardstock before folding it? How?

  Lovely work. I'm officially a huge fan :-)

  ReplyDelete
 7. Ihania kortteja minunkin pitäisi tehdä muutama....

  ReplyDelete
 8. Kortit on ihania! Ja niin sinua :)

  Toivottavasti unirytmin kääntäminen onnistuu, minäkin olen väsyneenä tosi kiukkuinen (niin kuin nyt kun aamuherätys oli taas 5:30 kun piti lähteä töihin).

  Hitsi, että olen kade kun pääset tapaamaan Heidi Swappia! Mukavia joulujuhlia ja onnistuneita skräppäyshetkiä.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.