Tuesday, 2 December 2008

~Odd Bird Planet December special deal~

Voi KÄÄÄÄÄÄÄÄÄK!!!! Joka kuukausi Odd Bird Planetilla on erikoistarjous jossa on muutama leimasin ja niiden yhteishinnasta on alennusta 20%. Tämän kuun pakkaus on I-H-A-N-A!!! Siinä on neljä eri leimasinta, kuten näetkin tuosta alla olevasta kuvasta. Ja tuossa yläpuolella on minun tekemä kortti näillä leimasimilla. Tuo tonttuleimasin on kyllä ihan mielettömän ihana ja tosi kiva väritellä. Minä tykkään tuollaisista selkeistä leimasimista! Täytyy sanoa että olen kyllä täysin ihastunut kaikkiin OBP:n tonttuleimasimiin! iiik! Ja minulla ei tietenkään ikinä ole liikaa lintuleimasimia.. miten ne osaakin aina olla niin söpöjä!

*SCREAM* Every month Odd Bird Planet has a special deal. You get a bundle of stamps with -20% discount. eeeek!!! This month's bundle is U-N-R-E-A-L!!! It has 4 stamps, as you can see in the picture below. And above is a card made by me using these stamps. I love love love that gnome stamp and it was so much fun to colour. I love images like that! I must say that I have totally fallen in love with OBP gnome stamps! eek! And of course, I can never have too many bird stamps.. how can they just be so adorable!

Ainiin, jos tilaat OBP:lta, niin se heidän ostoskorinsa ei tykkää ulkomaalaisista osoitteista ja ne pitää laittaa siihen vähän erilailla (ei mikään monimutkainen kuitenkaan). Mutta jos haluat tosiaan tilata, niin laita vaikka mailia minulle (askartelu75 @ gmail.com) niin kerron mitä laittaa niihin osoitekenttiin tai voit toki mailata itse kauppaankin ja he laittavat ohjeet.


Ainiin, päivittelin tuohon oikealle nyt kaikkien OBP:n DT-tiimissä olevien blogit niin saatte käydä katselemassa että mitä ihanuuksia sieltä oikein löytyykään. Aivan ihania kortteja tekee kyllä kaikki!

Oh yes, I updated the DT list on the right. Go have a look at all the wonderful blogs of Odd Bird Planet Design Team members. They have some fabulous cards etc there!

9 comments:

 1. Great card with the special deal stamps! Love the images inside the card too :)

  ReplyDelete
 2. You made a very cute card with these stamps.

  ReplyDelete
 3. I can't believe you get to play with those stinking cute stamps!! And who doesn't love knomes?? I have a blog award for you on my blog today! You totally deserve it!

  ReplyDelete
 4. Heippa!
  Ihana tonttu kortti:)

  En löytänyt enää yhteystietojasi, voisitko laittaa minulle osoitteeseen katja.johanna@wippies.com

  niin laitan sinulle palkinnon tulemaan, saisit sen jouluksi:)

  ReplyDelete
 5. Voi kuinka suloisia leimasimia :D Ihan sinun näköisiä kyllä ;)

  ReplyDelete
 6. I love the wood grain you used - it's perfect for a gnome in a tree.

  ReplyDelete
 7. Ihana tuo tonttu-ukkoleimasin ja upean kortin olet sillä tehnyt!

  ReplyDelete
 8. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 9. Great card with the special deal. I love the new tiny bird & gnome stamps!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.